Avatar uživatele
Stříbrný

Otázka pro kuchařky,ale nejen pro ně.

Neznáte nějakou fintu jak donutit rozinky v zadělaném ne uplně hutném ale takovém polořídkém těstě aby se držely na svém místě a necestovaly ke dnu formy?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

nech těsto trošku zapéct a pak teprve nasypej rozinky a nebo je obal v hrubé mouce ..... nepropadnou na dno

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Přesně tak, souhlasím s Hanulkou11, první to těsto nech zapéct, postačí pár minut a pak tam nasyp rozinky, už nebudou mít kam propadnout :)
To je asi nejlepší způsob

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 899
Zlatý annas 786
Zlatý marci1 512
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 462
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.