dust8

Odkud se bere ta důvěra od mimozemšťanů, že nás stále nechávají v klidu a míru? Že by něco očekávali?

Zajímavá 0 před 9 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
filip2

Mimozemšťané jsou domněnka. 🙄

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Oni maji smysl pro humor. Nesmirne se bavi tim, jak se tu sami mlatime. Vzdyt clovek se chova sebedestruktivne! Tak co by zasahovali?

0 Nominace Nahlásit

Hofmanm

A to víš jak? Co když nás v klidu nenechávají?

0 Nominace Nahlásit

da ny

Pleteš si pojmy. To není důvěra, ale opovržení!
S něčím tak nedokonalým (mozek, myšlení, konání), nemožným, jako jsou lidé, přece nebudou ztrácet čas.
Pokud je nemůžeme ohrozit, jsme jim už spíše lhostejní. A cesta sem, je dlouhááááá
Moc si od toho neslibuj. Život /vše je v rovnováze. Nevíš, z které strany to přiletí 😄 Možná ti dobří, mají co dělat, s těmi zlými . aby se na nás nevrhli 😉

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
filip2

Kdyby ses nad tou otázkou trochu hlouběji zamyslel (u tebe i je čím, teda neříkám, že je to nějaká Hitparade, ale na to taky není potřeba mít dáno tuze velmi, zase to není atomová věda! 🙄), dal sis s ní trochu péče, nebyla by marná.

Jestliže nějací mimozemšťan jsou, není nikde řečeno, že to není ‚planeta opic‘, no, prostě něco na úrovni pravěku.

Z druhý stránky věci, jestli jsou mimozemšťani na takové úrovni, že jsou s to nás – i na tu vzdálenost, protože ‚za humny‘ fakt nejsou – sledovat, a že by byli s to za námi doletět v nějakým rozumným čase, proč by měli mít potřebu s námi navazovat intergalaktickou družbu?

Třeba navazují, ale jen s jedinci, se kterými to má smysl. Třeba za to, že jsme se dosud nevyhubili navzájem, vděčíme právě jim.

Jsou-li naše theorie správné, tak každá vysoká forma života bude více méně, podobná. Mohou mít metr a 25 kg, mohou mít 2.5m a 150 kg, obojí by bylo odvislé od podmínek na tý jejich planetě. Mohou vypadat v něčem jinak, ale více méně to budou podobný bytosti, a to i na tý ‚planetě opic‘.

Otázka je, jestli vyšší humanoidní bytost je s to vytvořit o moc lepší prostředí, než máme my.

Prakticky asi úplně o moc lépe na tom nebudou. Protože pokud budou mít tak vysoce rozvinutý intellekt, jako my, a to hoodně plus minus, opravdu se pod to vleze hodně, tak ten rozvinutý intellekt je, zároveň, svým způsobem past.

Pudy musí mít taky, emoce, to má každý zvíře, bez toho by nejebałi a vyhynuli.

Já jsem, svýho času, přemýšlel a snažil jsem se odpovědět na otázku, jestli budeme někdy s to vytvořit na zemi onen pomyslný ráj, zemi, ‚kterou chudák marně hledal od věků‘, a ‚kde už není pánů ani žebráků‘. Nekladl jsem si cíle nemožné, jako je světový mír, předpokládal jsem nějakou jednu ‚vyšší‘ kulturu, jestli ve formě jakoby impéria, nebo prostě jenom přirozeného svazku států, je dokonale jedno, no a vedle Afrika, Afrika, Afrika.

Ani to není dlouhodobě možné.

Dokud je na tom lid napíču, tak kušuje, pádluje, poslouchá ‚Führery‘, doktory, a pokud to vedení je dobré, usiluje o veřejný blaho, tak mañana. Samozřejmě, než se vůbec k tomuhle dokopeš, máš X, ale spíš XX, generací kaput.

Jenže, jak se to bude všecko vylepšovat a nemusí to být nezbytně nutně o toxické technologisaci, jakou máme dnes, do detailů nechci zbytečně zabíhat, anžto jsou nepodstatné, no, zkrátka a dobře, ve chvíli, kdy se ta společnost dostane na úroveň, že všichni budou mít barabiznu, pec, pelech, plnej hrnec, doktora a zubaře, světlo a dostatek oblečení, začne se zvyšování gramotnost, ale gramotný blb jako negramotný blb: pořád blbec.

A co? Ta traumata v rodinách neodstraníš, lidi neoředěláš, i kdyby co kdyby. Zázraky nefungují.

Najednou přestanou kušovat, pádlovat a prát len, no, známe to z mouse experiments, rat heaven, atp., že to skončí zase tam, kde to začalo.

Opravdu si myslíš, že by nějaká vyspělá bytost byla s to udržet tak dlouho technologický a společenský rozvoj, aby byla s to tady za námi doletět, jako my letíme, např., na Alasku? Já si to úplně nemyslím.

Mohou být kulturně a společensky o 1,000% dál. Ale to je pořád málo! 🤷‍♀️

Nový příspěvek