slevin

Od kterého do kterého období v roce chodit do sauny?

Saunují se lide i v lete? Mam na mysli v ČR.

Zajímavá 0 před 41 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Ve Finsku, kde sauna vznikla, se lidé saunují celoročně. Není důvod, aby to u nás bylo jinak. Saunování je zdravé, bez ohledu na to, kde se člověk nachází.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
filip2

Pokud v létě ruchuje: mañana!

0 Nominace Nahlásit

da ny

Vyber si.
Pokud ti sauna vyhovuje a nemáš zdravotní kontraindikaci. Saunuj se, jak je ti libo. libo jest…
Já mám třeba, přes 40 let zákaz! Pára, ani sauna mi nechybí, zalíbení, jsem v nich, nikdy neměla.

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Muzes chodit po cely rok, ale ne vsude maji pres leto otevreno. U nas zacina sauna v aquaparku od rijna.

0 Nominace Nahlásit

mosoj

Je mně 80 let a do sauny jsem chodil celoročně do cca 70 let. Potom jsem kvůli opakovaným trombózám končetin musel přestat. Bohužel! I v tom největším horku jsem do sauny chodil a odcházel ze sauny dokonale osvěžen a odpočinutý.
Saunování má neskutečně dobrý vliv na zdraví a odpočinek.

0 Nominace Nahlásit

paul1

Když jsem byl mladší, tak jsem chodil celoročně, saunu jsme měli v areálu fabriky,
ve sklepě. Ve vedlejší místnosti byl veliký bazén. Okna měl v úrovni chodníku. Skoro
celý rok byly pootevřeny. Občas se tam dostaly žáby a byl zvláštní pocit v křišťálově
čisté vodě vidět okolo sebe při plavání plavající žáby. Chlor, který byl trochu z vody cítit, jim nějak nevadil.

0 Nominace Nahlásit

Hofmanm

Kdy chcete.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
budinskapetr
Příspěvek smazán administrátorem.
před 36 dny Odpovědět
Nový příspěvek