Avatar uživatele
Pokročilý

Ocelové vs. keramické mlecí kameny, které jsou vhodnější na mletí kávy?

Máte zkušenosti s oběma způsoby mletí kávy?
Je keramika lepší?
Jak jsem slyšel, ocelové kameny mohou zrna "přehřát".

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Tak lepší jsou kameninové.Ale dneska se z 90 % používají ocelové.Ocel se hřeje,ale za tak krátkou dobu kdy melete porci na jednu,dvě /čtyři kávy se ani ocel nemá čas zahřát. Mletí kávy na xxx káv dopředu (do zásoby) snad neprovozujete,doufám..


Avatar uživatele
Stříbrný

Zéleží na drážkování kamenů a dotažení na jemnost pokud se to přežene káva se pálí.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

mojitek

není zač. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.