Teď jsem čeetla otázku Annas o hradu a filmování, tak mě to
napadlo.
Já ano, pokud je příležitost, jdu se podívat.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? led, annas, anonym, rynek878, Bunnik před 5846 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejvíc hradů a zámků jsem navštívla v době školních výletů. Dnes spíš výjimečně, většinou se vybavení zámků a hradů neliší. Spíš mám ráda zámecké zahrady a parky.
| 0 Nominace Nahlásit |
Ano a moc ráda,jen času je málo.Já mám ráda zámek v Novém Městě nad Metují,je tam moc hezká zahrada.Kuks a Sychrov.Ale je jich ještě mnoho,které jsem nenavštívila.
| 0 Nominace Nahlásit |
Pri návšteve hradu, zámku aj ich zrúcaniny si privolávam ako sprievodkyňu dobou Mamku Fantáziu a nechávam sa ňou unášať. Je síce pravda, že občas potom nepočujem skutočnú sprievodkyňu, ale zážitok mám aj tak, možno ešte väčší. Ak je k tomu aj možnosť tam prespať, hlavne v zrúcaninách, alebo ich blízkosti, teším sa na stretnutia s duchmi a strašidlami.
| 0 Nominace Nahlásit |
Nejradši mám zříceniny, kde si to můžu prolézt sama. Na druhém místě jsou hrady… a na posledním zámky, které mi přijdou nejnudnější. Pořád tam je totéž – kamna, která (světe, div se) plní služebnictvo z jiné místnosti, zrcadlo, do kterého se žena podívá a do roka zkrášlí/počne… V horším případě je to jen přehlídka obrazů neznámých malířů, kteří nakreslili neznámé šlechtice, přehlídka dat a jmen, které hned zapomeneme… ale jsou i zámky, které se mi líbí. Třeba 1. okruh zámku Lednice se mi moc líbil. Tam jsem si i já připadala jako princezna :)
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 1508 | |
| annas | 1221 | |
| quentos | 987 | |
| led | 680 | |
| marci1 | 650 | |
| Kepler | 614 | |
| mosoj | 607 | |
| hanulka11 | 556 | |
| gecco | 432 | |
| iceT | 431 |