Dobrý den, ráda bych se zeptala na podmínky podnikání z Českým živn.listem v Belgii, jde o poskyt. služeb, může mi někdo prosím poradit jak příkladně fakturovat,mohu -li uzavírat dohodu o provedení práce a zaměstnávat na dohodu české občany a vysílat je tam??? Mohu uzavřít smlouvu o dílo z Belg. firmou, případně soukr.osobou?? Případně zda má někdo odkaz na netu na pod. problematiků? Moc děkuji předem za info.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Jahoda před 5820 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vážená van.ecke. Na váš dotaz není možné odpovědět, protože není vůbec jasné, na co se ptáte a co chcete dělat. Toto je velmi složité téma a budete muset být konkrétní, nebo se dočkáte leda snůšky kravin 🙂.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já mám svého manžela v Rakousku s českým živnostenským listém k tomu jsem mu musela vyřídit Bescheid což je povolení aby mohl v Rakousku pracovat i s chlapama.Osobně si myslím že by to vadit nemělo a že vaši chlapi by tam mohli na český Žl bez potíží normalně pracovat. Fakturovat to budete tak jako u nás akorát s tou firmou v Belgii .Sepíšete s firmou smlouvu o dílo nebo dohodu a pak už by nemělo nic vám stát v cestě.Našla jsem vám článek o práci v Belgii tak se podívejte do odkazu
Zdroj: http://www.ajob.cz/o-zemich-at5/prace-v-zahranici-prace-v-belgii-zivotni-a-pracovni-podminky-a569
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek