Co (podle vas) dalsiho pripada v uvahu? Me napada Bily dum –
s prestavbami preci uz zacal. Bude mit Amerika v budoucnu Donalduv dum?
A co kdyby ted kazdy dalsi prezident v takovych metodach pokracoval?
| Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? paul1, OmylCZ před 11 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Donald Trump – 80, Vladimír Putin –73, Si Ťin-pching –73.
Klíčové je, co bude po nich, protože věčně tu nebudou … Ale povinný odchod politiků v 70 do důchodu se mi líbí čím dál víc.
|
4Kdo udělil odpovědi palec? paul1, da ny, cappuccino, Hofmanm
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přejmenujeme Trumpa na Zabijáka americké demokracie.
|
2Kdo udělil odpovědi palec? Pepa25, cappuccino
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není možné to vyloučit. Dokážu si představit, že nějaké menší slavné objekty, případně nějaké přírodní úkazy v USA mohou být přejmenovány. Bílý dům je podle mě ale sci-fi, to by neprošlo (tam jsem si říkal, jestli spíše nedojde k přejmenování za demokratické vlády). Většinou, když se toto děje, vláda chce zakrýt problémy nebo skandály, v tomto případě to jde v ruku v ruce i s velkým egem současného amerického prezidenta.
|
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím o tom, nezajímá mne to, je mi to jedno. Někde jsem četl, že Trumpovi hrabe.
|
0
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Návrh nemusí projít a Amíci si tomu můžou říkat, jak uznají za
vhodné. Nyní „bojuje“ Trump s Kanadou… Jezero, může mít 2 názvy,
tak, jako řada míst, měst, zemí světa.
https://www.vietnam.vn/cs/tin-quoc-te-ngay-26-8-ong-trump-can-nhac-doi-ten-ho-ontario-thanh-ho-my
Pepovu hranici, bych posunula, na 75 let a dost 😉
|
0
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Možná Kanada a také Gronsko prohlásil president nejlepšího demokratického státu na světě. Gronsko získají i za použití síly. Armádu Dánska označil silnou jako Dvě psí spřežení.
matýsek77: Proč na zabíjaka demokracie… ? on je zosobněním a produktem jejich demokracie. Že se nelíbí, neznamená, že to není výkvět jejich režimu a systému. Pokud si někteří nevšimli, tak ona demokracie nikdy nebyla bůhvijaký skvost, obzvlášť ta americká.
Je to kokot, kokoti si jej demokraticky zvolili, jeho agresivní politika je v souladu s demorkacií Ameriky (historicky i obecně)… takže v čem přesně je zabiják demokracie? Jeho výstřednosti jsou o něčem jiném, ale je to perfektiní ukázka demokracie.