Asi řeknete že ano,jak projevujete lásku? Jsou to dobří rodiče? Ptám se proto že dnes jsou tomu tři roky kdy mě umřela maminka.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Jahoda, anonym, dagry, anonym před 5852 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
já už jsem sirotek,ale moc mi chybí,díky nim jsem měla krásné dětství,nikdy nezapomenu na jejich trpělivost,humor a lásku,z legrace jsem jím říkala skauti
| 0 Nominace Nahlásit |
Moje rodiče mám moc ráda. Pravidelně jim volám, beru je na výlety, pomáhám jim atd. Přece to jsou oni, kteří mi dali život 😉
Aramah, co se stalo Vám je mi líto. Jenže vím, že ani ti moji rodiče tady věčně nebudou. Mrazí mi v zádech, když pomyslím, že strávím další kus života bez nich. Raději na to ani nechci myslet a užívám si každé naše společné chvilky 😉
| 0 Nominace Nahlásit |
Aramah, tak to je moc smutné. Já, ikdyž je mi už 50, tak mám ještě oba rodiče, kteří jsou stále vzhledem k svému věku dost čiperní a vitální. Otec pořád kupuje nějakou elektroniku a mobily, máti hodně čte a zajímá se o dění okolo. Do konce týdne jsem si vzala dovču a zítra jedem s máti někam do většího města jen tak na výlet. Snažím se k nim chodit jak nejčastěji to jde, pomáhám jim s tím co zrovna potřebují a denně jim aspoň volám, protože se děsím doby až tu nebudou.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já mám hodné rodiče, pořád se mi snaží pomáhat, i když už dávno
jsem dospělý.
Pořád mi nějak nedochází, že tu nebudou věčně. Vlastní smrti se
nebojím a nemyslím na ni, ale neumím si představit, že rodiče tu jednou
nebudou.
Ten který je: ten hlas poslechni a na rodiče si čas udělej… jednou tomu
hlasu budeš vděčný, když to uděláš.
| 0 Nominace Nahlásit |
já mám neuvěřitelně moc ráda svého otce,vlastně je to můj nevlastní otec,ale je to můj tatínek a znažím se mu to i dokazovat..jezdím k nemu co nejčastěji,vařím mu,atd..voláme si téměř každý den..jistě ví že ho mám ráda..
moji matku mam rada jen proto ze je to moje matka ..jinak no coment..
| 0 Nominace Nahlásit |
Mám oba rodiče se kterými se sice stýkám ale ne moc z důvodu pracovního vytížení.V podvědomí mi stále něco našeptává,že až jednou nebudou budu si vyčítat,proč jsem si na ně neudělal více času.:-(
| 0 Nominace Nahlásit |
Tak to je mi Aramah moc líto já na své rodiče myslím neustále mám je hrozně moc ráda a vážím si jich nejen jich ale i své Babičky a Dědečka hodně věcí mě naučili a jsem jim za vše co pro mě dělají a udělali moc vděčná,a snažím se jím stejně vše vracet.
| 0 Nominace Nahlásit |
Velice často bohužel už tu nejsou schází mi. Teprve po mnoha letech jsem
si uvědomil tu snahu a práci udělat nám hezké dětství. Léto jsme
trávili na Nežárce na samotě na statku.
3 týdny nás mněl na starosti táta. Dělali jsme zásoby dříví,chodili na
houby borůvky na ryby, koupání v Nežárce. Táta pekl úžasné borůvkové
koláče. Když jsme nechtělí jít z řeky na oběd.Donesl je na talíři na
kámen v řece.3 týdny mněla službu máma.Do krámu bylo 5 km takže to
byla výprava. A 3 týdny nás mněla na starosti babička. Když pršelo
prolejzali jsme statek,Pletli se ve chlívě, občas pomáhali
u mlátičky.Mlíko se škraloupem a smetanou ta dobrota
z borůvkami.Procházky po lese hledání hub, zavařování.Pro svě děti
jsem něco takového už nedokázal zařídit. Vzpomínám na ně z velkou
láskou.
| 0 Nominace Nahlásit |
Když stratíte milovaného člověka,tak to vždycky bolí.Já se s matkou nestýkám,takže si na ní musím vzpomenout u doktora,když se ptají na rodinnou anamnézu.S tátou se vídáme často,jak to jen jde.Teď někdy až moc často.Všeho moc škodí,ale jezdí mi hlídat děti,když je manžel v práci.Jinak na to jací rodiče jsou má asi každý jiné měřítko.Má biomatka nás opustila před 23 lety a nemá potřebu se vídat,já taky ne,takže nevím jaká je.Jestli špatná nebo dobrá,protože vlastně neexistuje.
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 1744 | |
| marci1 | 1095 | |
| annas | 762 | |
| zjentek | 745 | |
| quentos | 744 | |
| ivzez | 715 | |
| iceT | 697 | |
| led | 625 | |
| Kepler | 540 | |
| hanulka11 | 535 |