Avatar uživatele
Pokročilý

Můžu znovu použít arašídový olej, ve kterém jsem osmažila kuřecí na kung pao?

Na prvotní osmažení se totiž dává velké množství oleje a pak se sleje pryč, aby jídlo nebylo mastné a zbytek se dodělává na malinkém množství, ale přijde mi to škoda je tak vylít, taky není nejlevnější.. a hlavně teda kam (zatím dává do bio popelnice, pokud tam mám na dně aspoň větve nebo trávu..)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Arašídový olej je vhodný dokonce do fritézy a již z toho důvodu může být použit upakovaně. Stejně jako u ostatních olejů je za tím to účelem nutné sledovat jeho vlastnosti - především barvu a vůni. Pokud se toto nevhodně změní, dále již nepoužívat.
Něco málo k tomuto oleji http://www.naseinfo.cz/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 939
Zlatý annas 808
Zlatý marci1 527
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.