Avatar uživatele
MiKu

Můžu znovu použít arašídový olej, ve kterém jsem osmažila kuřecí na kung pao?

Na prvotní osmažení se totiž dává velké množství oleje a pak se sleje pryč, aby jídlo nebylo mastné a zbytek se dodělává na malinkém množství, ale přijde mi to škoda je tak vylít, taky není nejlevnější.. a hlavně teda kam (zatím dává do bio popelnice, pokud tam mám na dně aspoň větve nebo trávu..)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3235 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Odpoveď byla označena jako užitečná

Arašídový olej je vhodný dokonce do fritézy a již z toho důvodu může být použit upakovaně. Stejně jako u ostatních olejů je za tím to účelem nutné sledovat jeho vlastnosti – především barvu a vůni. Pokud se toto nevhodně změní, dále již nepoužívat.
Něco málo k tomuto oleji http://www.na­seinfo.cz/nej­vhodnejsi-olej-do-fritezy

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?MiKu Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek