"Odpověď na případné mražení již obalených řízků do zásoby : Když už jednou obalujete větší množství a netrváte na top kvalitě, můžete si jich pár dát do mrazáku a postupně je vyndavat podle potřeby. Ale čerstvý je čerstvý…" :-))
http://www.vitalia.cz/…
0 Nominace Nahlásit |
Lepší je uskladňovat už hotové (nepodléhají tak oxidaci). Po rozmražení se dají oživit na roštu ve grilu, aby se znovu nenacucaly olejem.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1429 | |
annas | 1270 | |
hanulka11 | 985 | |
Kepler | 953 | |
marci1 | 789 | |
iceT | 586 | |
quentos | 506 | |
briketka10 | 494 | |
gecco | 490 | |
zjentek | 450 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |