Avatar uživatele
Pokročilý

Můžete mi poradit jak nemít v bramborové kaši hrudky?

Ikdyž tam liju teplé mléko, tak stejně je hrudkovatá. Já vím,že záleží na druhu brambor, ale spíš jsem tele a neumím ji udělat.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Bohunko,dobre rozvarit brambory,zalevat ohratym maslem a mlekem.Mas-li slehac tak slehacem do hladka,s mlekem opatrne at ji nemas ridkou-ja osobne rucne sleham,spise chci rici,ze stoucham.Verim,ze se priste povede.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Zkus mixer.


Avatar uživatele
Zlatý

Na kaši je třeba brambory víc uvařit . Já mám vyzkoušeno, že nejdřív šlehám barmbory s kouskem másla a pak teprve přilévám teplé mléko a šlehám .Kašička je pak jemná.
Někdo zase dává přednost kaši s kousky brambor.
Nedávno jsem to viděla v nějakém pořadu, kuchař říkal, že v kaši by měly zůstat kousky brambor.
Unás je ale v oblibě kaše jemná našlehaná.
Doplňuji:
Taky šlehám šlehačem


Avatar uživatele
Zlatý

Nejlepší bude, je tam nenadělat. Když už by se přeci vyskytly, zrušit.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.