Avatar uživatele
Registrovaný

Můžete mi charakterizovat Paštiku z kuřecích jatek a brusinkovou omáčka? PROSIIM

Doplňuji:
Můžete mi charakterizovat Paštiku z kuřecích jater a brusinkovou omáčka? PROSIIM

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nevím, co si přesxtavujete pod pojmem charakteristika paštiky. Paštiku dělávám, někdy k ní přidávám i níavařené brusinky.

Je to delikátní ppchoutka, Její příprava rozhodně nepatří mezi nejsložitější pokrmy. Je to pochoutku na několik snídaní či večeří. Možná vám také připomene dávno zapomenuté chvíle, kdy domácí paštiku vyráběla vaše babička.

Játrovou pochoutku můžete podávat třeba s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem jako předkrm. Skvěle chutná ale i jen tak namazaná na rohlíku nebo chlebu. Paštiku můžete také věnovat jako jedlý dárek, případně ji servírovat o silvestrovské noci. V chladu vydrží přibližně týden.

Jinak se podívejte na recept do odkazu, projděte si i diskusi.

http://ona.idnes.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nemohu tak docela.
Paštika existuje lecjaká, ale z jatek ne, pouze z kuřecích jater, kdy jsou výchozí surovinou právě kuřecí játra a receptů je spousta https://www.google.cz/….
Brusinková omáčka se vyrábí z brusinek a rovněž existuje celá řada receptů https://www.google.cz/…, používán se hlavně při přípravě zvěřiny


Avatar uživatele
Zlatý

To zas já, na kuřecích jatkách, paštiku koupil!

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

huxa

Jedla jsi v češtině rohlík s paštikou? :-)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 379

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.