Avatar uživatele
anonym

Může teplo u potraviny / suroviny zničit virus? Třeba při pečení v troubě.

Na stránkách MZČR je to dost obecné. Jaká je zde pravděpodobnost podle vás?

Zajímavá 0 před 1475 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

V troubě určitě ano. Někde se uvádí, že virus se zničí i praním na 60 st., což by odpovídalo – je to teplota denaturace bílkovin.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Co je tam „dost obecné“? Kdybys to aspoň nalinkoval. Takhle se k tomu vyjadřovat… Na takhle obecně položenou otázku lze odpovědět jen jediným způsobem: Může a nemusí.

Kdy se už naučíte linkovat zdroje???

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Ano

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek