jirka F

Může se jednat o ataku roztroušené sklerózy?

Cca. Po třech měsících se mně znovu stalo že jsem měl těžkou chůzi a chodil jak hrbáč.Může se jednat o ataku?

Zajímavá 0 před 8 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

PTÁŠ SE NA NESPRÁVNÉM MÍSTĚ!!!!!!!!!!!! 😮
Může to být ataka, může to být dohad, může to být průvodní jev k RS a může to mít i docela jiný původ.
TY VÍŠ, že když přijde ataka (provázená i bolestí), máš jít na neurologii (se zprávami od lékaře, pokud tě tam už znají, budou mít potřebné informace), kd e dostaneš kapačku a jdeš domů (s odvozem, ideálně vlastním). Tedy, pokud neužíváš kortikoidy dlouhodobě nebo stále.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Muzes si to najit na internetu:
https://zdravi­.euro.cz/clan­ky/ataka-roztrousene-sklerozy/

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Roztroušená skleróza je chronické onemocnění centrálního nervového systému, které může způsobovat různé příznaky, včetně potíží s chůzí. Některé z atak mohou zahrnovat potíže s chůzí, nerovnováhou nebo koordinací. Pokud zažíváte těžkosti s chůzí nebo jakékoli další neobvyklé příznaky, je důležité se co nejdříve poradit s lékařem. Byť těžkosti s chůzí mohou být spojeny s roztroušenou sklerózou, mohou také značit řadu jiných zdravotních potíží. Bez lékařského vyšetření je nelze přesně identifikovat.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
jirka F

Da ny: Do FNHK kvůli roztroušené skleróze mám jít až 16.4.2026.Tak se s nimi o tom poradím. Dříve se tam zkrátka nedostanu je to z domova tak 55 km.

Hofmanm

@jirka F FNHK znám velmi dobře. Tak držím palce a jen vše dobré.

jirka F

@jirka F: Užívám tysabri na RS.

Nový příspěvek