Rozumný člověk, který má „všech pět P pohromadě“, takto neuvažuje, právě proto, že je rozumný a dokáže věci řešit racionálně.
| 0 Nominace Nahlásit |
Jistě. Například pokud ten mozek neví, že existují nějaká pravidla, či neví, že se jimi má řídit.
| 0 Nominace Nahlásit |
Ano, i velmi.
ne každý mozek a následné lidské konání, je v jeho vlastní prospěch,
či jeho okolí. Ne každý mozek funguje „správně“, ohledně myšlenek,
názorů. Kdy hrají svou roli i emoce, znalosti, zkušenosti, přijímané
informace. Každý člověk je „vyhodnotí“, po svém, díky subjektivnímu,
momentálnímu názoru a rozpoložení.
| 0 Nominace Nahlásit |
Dany, já si myslím že špatná rozhodnutí nedělá šťastný člověk. Třeba já šťastný jsem. Tuze. A ani bych neradil ostatním, ať jsou taky šťastní. Poradil bych jim, ať dělají správná rozhodnutí, protože ta stejně vycházejí pouze ze šťastného člověka. A ta rozhodnutí jsou vlastně důkaz, že je jedinec šťastný.
Já vím, je to komplikované… 😉
Dochy, to není odpověď. Aby to byla odpověď na otázku, musel bys předně napsat, že rozhodování vlastním mozkem automaticky porušuje dávno existující jakási pravidla (neb co pod pojmem „pravidla jimiž se člověk automaticky řídí“ máš vlastně na mysli). 😉
@zjentek To je odpověď. Ptal ses, zda „Může být člověk nebezpečný…“ a na to jsem odpovděl „Jistě“ a rozvinul odpověď o příklad. Nikde jsem nepsal nic o tom, že používání mozku porušuje pravidla 😉
@elkon>>>všech 5 pé znamená všech pět pohromadě. Proto píšeme všech pět p, anebo všech pět pohromadě. Děkuju.
| annas | 5282 | |
| Kepler | 2867 | |
| Drap | 2730 | |
| quentos | 1815 | |
| mosoj | 1594 | |
| led | 1400 | |
| marci1 | 1376 | |
| aliendrone | 1229 | |
| zjentek | 1172 | |
| elkon | 1167 |
| Astronomie |
| Fyzika |