Avatar uživatele
hanny 2

Mohu ještě použít do jídla parmazán Grand moravia,na kterém se místy utvořila bílá krupička?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, dědapetr před 4600 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
slipknotak

když něco začíná plesnivět a třeba plísňový sýr je lepší to nejíst nevíte co je to za druh plísně a může být nebezpečná!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pokazdejinak

jestli jsou to takové větší kulaté skvrny nepravidelně po celém sýru (a uvnitř, jestli ho rozkrojíte), tak to by plíseň být neměla. u nás to tak i prodávají a je to opravdu specializovaný obchod, kde mi vždy dobře poradili – parmazán je sýr, který zraje dlouho a má vydržet dlouho, když se správně skladuje
jestli je to jen na povrchu a opravdu to vypadá jako plíseň, tak to asi bohužel plíseň bude :( a konzumaci rozhodně nedoporučuju

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek