Avatar uživatele
Pokročilý

Mohu dát těsto na Pizzu do mražáku?

Potřebovala bych si předpřipravit těsto na pizzu. Má někdo zkušenost dát ho do mražáku? Pokud ano, tak až po vykynutí, nebo se musí až po vytažení nechat vykynout, pokud to jde?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Klidně,ale až po vykynutí.Pochybuji,že by dokázalo vykynout po rozmrazení.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

jasně a až po vykynutí, vždyť to tak dělají i prodejci


Avatar uživatele
Registrovaný

Určitě, ale jak bylo napsáno, až po vykynutí. Skvělá věc na kynutí těsta je domácí pekárna: http://eta.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.