:-/ tak jsem se přidal-registroval na rondo.cz Zatim vyplnuji nějaký kvízové otázky to mi jde docela dobře, skládám dílky o věcné ceny(nejvíc dílku mám u 135.000,– a samsung galaxy a jiné ceny vesměs je nutné nasbírat 24–25 dílku. Ikdyž ty hry jsou takový zajímavý. Dostal jsem i 800,– Kč bonus do allwyn na registraci. Rád bych znal vaše zkušenosti. Je tu někdo kdo vyhrál věcnou cenu nebo kčemu jsou ty kredity mám jich už přes 400.000 ®. A kčemu je ten rondo shop? A rondovník(kde roste nějaký strom)… je to takový zajímavý. Díky pokud mi řeknete jak funguje rondo.cz
| Zajímavá 0 před 11 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rondo.cz funguje v souladu s obchodními podmínkami, které jste určitě
četl, že?
https://www.rondo.cz/stranky/terms#
Prostě pořádá spotřebitelské soutěže, vydělává na reklamě a
zprostředkování (asi nepřekvapí, že za mizivou šanci výhry jste vyměnil
jejich plné právo vaše osobní údaje prodat skoro komukoliv).
Na jobs.cz je aktuálně 476 brigád, 5438 nabídek pro absolventy
(samozřejmě na 80% z nich nemáte zřejmě kvalifikaci) a 318 nabídek
vhodných i pro uprchlíky, kteří nic neumí, ani pořádně jazyk.
Připojuju se k doporučení najít si normální práci.
Upravil/a: Pepa25
| 0 Nominace Nahlásit |
Kdybys veškerou tu energii, kterou mrháš na to, že se zabýváš tím, proč Křováci nenosí žaket, jestli žába prdí, jestli mají skřeti dělnicko – rolnickou organisaci, nebo jestli existuje bůh, který se o nás stará, věnoval čemukoli užitečnému začneš tím, třeba za rok, dva, tři, zase jako Einsteinův vnuk fakt nejsi, vydělávat slušný peníz. Neříkám, že to bude hejchuchu tralala, ale bude to slušný.
Rondo je, samozřejmě, podvod. Žádný reálný peníze jsi tam, samozřejmě, nedostal.
Sbírat můžeš, ale nic za to nedostaneš! 🙄
Kdy to Jelimani jako ty pochopí: nic není na světě zadarmo. Jako co si myslíš? Že si krávy samy postaví ohradníka? Nebo se samy podojí? Nebo ok, křen selský roste všude kolem, ale myslíš, že se sám vytrhne že země, doskáče do supermarket a po cestě se ještě okoupe od hlíny v řece? Taky ne, viď?
Všichni lidi, co chtějí pořád něco zadarmo, nedělat, vyjebat…, nikdy nic pořádně nebudou mít – svět tak funguje.
Přestaň vymýšlet chujoviny a jdi dělat něco užitečného! 🙄
| 0 Nominace Nahlásit |
Není normální, když lezeš někam a nevíš kam. A teprve když se do toho „namočíš“, zjišťuješ o co jde. Na to jednou doplatíš.
| 0 Nominace Nahlásit |
Jedná se o portál pro on-line hraní různých her a kvízů, kde získáváte dílky o věcné ceny nebo hrací kredity. Sbírání dílků o ceny může být dlouhodobější proces, je tam větší počet uživatelů a každý se snaží získat co nejvíce dílků. Právě kvůli této hře na dílky se může zdát, že získání ceny je téměř nemožné.
Co se týče kreditů, můžete je využít například pro hraní her, participaci v dražbách nebo pro nákupy v rondoshopu.
Rondoshop je sice plný reklamních předmětů, ale některé věci (hlavně elektronika) mohou být užitečné a kredity na ně můžete využít.
Rondovník je virtuální strom, který vám může zhodnocovat vaše uložené kredity. Je to jako investice – uložíte kredity do stromu a v průběhu času vám zhodnotí kredity o určité procento.
Většina uživatelů ovšem tvrdí, že reálně na tomto portálu nic nevyhráli, a to ani po dlouhodobém hraní. Pokud se tedy chystáte na Rondo.cz strávit hodně času za účelem získání hodnotných výher, doporučoval bych vám zvážit, zda se vám to vyplatí.
Co se týče bonusu do Allwynu, tento portál má podobný systém jako Rondo.cz a je od stejného provozovatele. I zde hrajete hry a sbíráte dílky o ceny. Bonus, který jste dostali, můžete využít pro hraní těchto her.
Doufám, že to pomáhá, a pokud máte další otázky, klidně se zeptejte!
|
0
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neznám a nezajímá mne to, zní to ale jako klasický podvod pro důvěřivé.
|
0
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zjevně odpovídají i lidé, kteří vůbec netuší o co jde.
Také jsem se tam zaregistroval, když jsem v hračkářství dostali nějaké ty kupony, ale brzo jsem to vzdal. Hodně nepřehledné, nejasné, zmatené, za normální nákupy se stejně k nějaké zajímavé odměně s velkou pravděpodobností nedostaneš. Za mně jen reklamní portál, co se Tě snaží za každou cenu udržet vyhlídkou na nějakou výhru.....
|
0
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušela jsem několikrát a nic, takže jsem se na to vyprdla, prostě podvod podle mně.
|
0
před 3 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 1505 | |
| annas | 1221 | |
| quentos | 987 | |
| led | 680 | |
| marci1 | 647 | |
| Kepler | 614 | |