jirka F

Máte zapnuté mobily celou noc nebo je na noc vypnete?

Zajímavá 0 před 56 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

A) přes noc mám mobilní telefon vypnutý.

V noci telefon nepotřebuji a také nepotřebuji, aby mne někdo neznámý budil. Rodina o tom ví, tak mě v noci nevolají. Pokud by bylo potřeba z nějakého důvodu být v pohotovosti, tak ho nechám zapnutý. Např. když jsem věděl, že se bude vnučka vracet z ciziny někdy v noci, tak jsme byli domluveni, že mi zavolá a já jí odvezu domů z nádraží, aby nemusela plašit rodiče, když jdou ráno do práce.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
filip2

c) mám jinou odpověď

V případě jaké »pohotovosti«, co to meleš zase, prosímtě? 🙄

Tak ty se zeptáš, mají-li lidé mobily zapnuté celou noc, nebo je na noc vypínají.

Ta otázka je, sama o sobě, blbá, odpovídá tvý pitomý povaze a životu v domněnkách. Z jaké příčiny předpokládáš, že by lidé měli mít ausgerechnet v noci vyplý telefon? Že ty v noci spíš? Ale ty jsi jak dítě, už jsme ti to tu psali X-krát.

Spousta lidí v noci nespí, z rozličných příčin. Jinak nastavený režim. Chodí do rachoty zvesela – na noční, třeba na to tvý oblíbený ARO & JIP, že? Nebo to tam personál v 09 45 p.m. zapíchne? Nebo jsou sjetí, a pak nespí třeba tři, čtyři dny. A pak, po ‚dojezdu‘, chrápou třeba 30 hodin v kuse. 🙄

Takže, když už se ptáš, tak se máš ptát: ‚Když jdete spát, vypínate mobilní telefon?‘ Fakt atomová věda.

Sice ti ta informace vůbec k ničemu není, ale kdyby ses zeptal normálně, odpověděl bych ti. Ale protože se ptáš blbě, tak 🖕! 🙄

0 Nominace Nahlásit

paul1

c) mám jinou odpověď

Nevypínám a používám ho i jako budík.

0 Nominace Nahlásit

da ny

c) mám jinou odpověď

Už nepotřebuji telefon na pracovní hovory.
Nestojím o internet v MT. Nefotím, nenatáčím (každou ptákovinu).
Nepotřebuji být věčně ve střehu, ani závislá na MT.
Mám tedy telefon tlačítkový.
„Je zdravější alternativu k chytrým telefonům (smartphonům), zejména pokud jde o spánek a psychickou pohodu.
I když stále vyzařují elektromagnetické záření, jejich vliv na zdraví je minimální ve srovnání s riziky spojenými s nadměrným používáním chytrých telefonů před spaním. A během spínku.“
U některých chorob, je nadměrné užívání „chytrého telefonu“ a spánek s ním (nedaleko u hlavy), velmi nežádoucí.
Nevypínám.
Pokud nepotřebuji budíka, je MT daleko ode mne, nebo v jiné místnosti.

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

c) mám jinou odpověď

To je zas anketa… 🙄

Nemám potřebu si mobil pořád vypínat a zapínat, proč bych to hlavně dělal??? Navíc mě ráno budí…

Upravil/a: Tonda Káňa

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek