Avatar uživatele
Registrovaný

Máte prosím někdo dobrý recept na naložení cca 5kg vepřového na vyuzení?A jak na špek.Díky Olaf

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Zkuste se mrknout na následující adresu:
http://ekucharka.net/…
Nějaký čas už používáme tzv. vodní udírnu. Její velká výhoda spočívá v tom, že pod udícím se masem je umístěna nádoba s vřící vodou. Maso se zpočátku spíše povaří a navíc tuk nekape do ohně a nevznikají karcinogenní látky. Uzené je krásně šťavnaté, no prostě mňamka. Je celkem jedno jde-li o maso, či o špek, jen při naložení pozor na kosti, ty rychleji podléhají zkáze.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Volný čas a hobby

Zlatý Drap 934
Zlatý annas 906
Zlatý quentos 876
Zlatý hanulka11 556
Zlatý mosoj 549
Zlatý led 491
Zlatý marci1 477
Zlatý gecco 417
Zlatý iceT 382
Zlatý panenka 367

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.