Avatar uživatele
Registrovaný

Máte prosím někdo dobrý recept na naložení cca 5kg vepřového na vyuzení?A jak na špek.Díky Olaf

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Zkuste se mrknout na následující adresu:
http://ekucharka.net/…
Nějaký čas už používáme tzv. vodní udírnu. Její velká výhoda spočívá v tom, že pod udícím se masem je umístěna nádoba s vřící vodou. Maso se zpočátku spíše povaří a navíc tuk nekape do ohně a nevznikají karcinogenní látky. Uzené je krásně šťavnaté, no prostě mňamka. Je celkem jedno jde-li o maso, či o špek, jen při naložení pozor na kosti, ty rychleji podléhají zkáze.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Volný čas a hobby

Zlatý Drap 965
Zlatý annas 916
Zlatý quentos 878
Zlatý hanulka11 556
Zlatý mosoj 555
Zlatý led 500
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 433
Zlatý iceT 383
Zlatý panenka 367

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.