zjentek

Máte nějaký názor na lidi, jejichž náplní a potažmo smyslem života je udělat méněcennější z ostatních okolo sebe? Jaký?

I kdyby si okolo sebe měli sami imaginárně vytvářet nové postavy, protože skuteční lidé okolo byli již dříve řádně poníženi a proto už okolo nich tací nejsou, to je jedno (imaginární/vir­tuální či skuteční lidé 👉 to je jedno).

Znáte? Máte názor? Jaký? 😮

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? jirka F, Ametyst před 6 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Vezmi si dva prášky, jeden je málo. V Africe pak vyhledej šamana.
Před tím vezmi nějakou, třeba dřevěnou destičku, na ni napiš název tohoto webu a k tomu připiš „TENTO WEB NENÍ DISKUSNÍ“. a pak si to otluč o hlavu, nebo někomu řekni, třeba to rád udělá za tebe.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
iceT

Osobně snad ani nikoho takového neznám.
A můj názor na takové? To jsou chudáčci, duševní mrzáci, třeba závistivci, lidi s pocitem vlastní důležitosti, ale nespokojení sami se sebou, frustrovaní ani nevím čím, protože jinak by to nedělali.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Takový tady byl Filip. Buzeroval tě za otázku, buzeroval tě za odpověď…někteří nesnesitelní lidé jsou nastavení tak,:že se cítí líp, pokud se ten druhý jejich přičiněním cítí mizerně.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Že by měl někdo, něco takového, měl, jako smysl života je málo pravděpodobné 😮
Ona se hloupost, neznalost, lenost, neschopnost, nechápavost i nešikovnost ..... aj.. ČASTO ZNEMOŽNÍ SAMA..... bez cizího přičinění! Je všudypřítomná...... věčná a roste..... 😕

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

IceT, tuhle otázku jsem „složil“ na míru dle existujícího člověka z internetu. Najít ho pod mnoha nicky je možné na př. v diskuzích serveru Lidé.cz, zejména pak z Novinek.cz. A najít ho je docela snadné, když člověk správně sleduje cvrkot a prostě udělá si pro to ten čas. No jednání zmíněného je ti tak všivé vůči těm uživatelům, kteří s názorem sem na internet přicházejí nezaujatě a čestně, že to až bečí. IMHO právě pro tyhle „případy“ (všiváky) by měl existovat konkrétní zákon s vysokými trestními sazbami. Protože oni takhle na internetu vlastně úplně sami nikdy nepřijdou na to, čeho se vlastně dopouštějí přímo na reálném (často i poctivém) člověku. To jen okrajově (to aby třeba i tady Jiřík pochopil důvod volby tématu 😉) 🤨.

iceT

@zjentek A tak já na netu cvrkot nesleduju, přečtu si jen co mě zajímá, čas hledáním konkrétní osoby můžu strávit zajímavěji. Občas diskuse k nějakým článkům, abych si udělala obrázek, co si kdo o čem myslí. Ale bych se vyjadřovala ke všemu, když nemám o všem povědomí, politika mě nezajímá, to zas ne, nejsem spisovatel a můj čas je drahý na takový chujoviny.
A že jsou jedni lidi k druhým hnusní, zejména když jsou schovaní za monitorem, to vidím i na FB velmi často. Špatně snáším konflikty face to face, i proto nemám potřebu se někde angažovat. Pokecat můžu s kamarádkou, s přítelem, s mámou, a nemusím se vyblívat na netu.
Nedávno jsem viděla video, jak naši herci a herky čtou nahlas, co za hnůj (hnoji se tímto omlouvám) jsou lidi schopni vykydat, když vědí, že za to nedostanou pár po tlamě. A když byli pozváni, aby měli možnost ty ohavnosti říct z oka do oka, co myslíš, nikdo nepřišel, takoví reci to jsou.

jirka F

Dávám hvězdu to je dobře zvolené téma.❤️😉

zjentek

@jirka F jiřík, 😂🧐🤤

Emefej

@zjentek toho si važ! Hvězda od kapacity vždy potěší.

Ametyst

@Emefej Mohl bys mít o lidech lepší mínění, než se nadřazovat. To je teď nějak v módě?

OmylCZ

@Ametyst 👍

Nový příspěvek