Avatar uživatele
Bronzový

Máte nějakou fintu, aby banán v koláči nežčernal?

Často peču piškotovou roládu a do středu se zatočí banán, jenže ten časem zčerná:-(
Máte nějakou fintu jak tomu zabránit? Někde jsem slyšela, že se to do něčeho namočí, jenže nemůžu si vzpomenout do čeho. Nevíte?

Všem předem děkuji za odpovědi:-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Pokapat ananasovou nebo citrónovou šťávou. :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Co třeba citronová šťáva.


Avatar uživatele
Zlatý

Co je to časem u koláče? To neznám. Koláč právě je a už není, nemá čas nic zčernat.
A jinak zkus namočit banán do rumu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1010
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 381

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.