Mám nainstalovaný antivirový program Avast! Free antivirus, a dnes mi po několika min. pořát oznamuje, že zablokoval malware. Pokaždé ho z virové truhly odstraním, ale neustále se mi objevuje stejná hláška. Co mám udělat, aby byl trvale odstraněn?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5792 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
avast je na nic. sice zapíská ale odstranit neumí. navíc neumí najít všechno. pokud možno odebrat a nainstalovat microsoft security essentials nebo aviru. Ty odstraní bez problémů, jsou kvalitní a jsou free.
| 0 Nominace Nahlásit |
Mě osobně se zdá lepší si stáhnout nějaký antivir na USB Live nebo CD live ze kterého nastartujete PC. Některé viry můžou být „zamčené“ nebo se snaží před antivirem skrýt.
|
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5792 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zářijové DVD k časopisu Chip obsahuje Antivirový systém Kaspersky. Je v češtině, jde o záchranný disk. Metoda odstranění virů je v nabootování počítače přímo z DVD. Spustí se systém který si připojí pevné disky, aktualizuje virovou databázi a udělá kontrolu počítače na přítomnost virů. Je to prý nejúčinnější nejbezpečnější metoda v odstranění virů. Při spuštěném systému od Kasperského se navíc nabízí Mozzila firefox, správce souborů, záchranný disk Kaspersky rescue disk, terminál, nastavení sítě a snímek obrazovky.
|
0
před 5792 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tady se dá souhlasit se vším. Já mám kromě antiviru (Eset Smart Security) nainstalovaný Spyware Terminátor s Web Security Guard.
http://download.chip.eu/cz/Spyware-Terminator_350583.html#
Je to dobrá věcička a zachytí spoustu havětě kterou antiviry
nezachytí. A integrovaný Web Security Guard zas docela slušně hlídá
webové stránky a upozorní na závadné weby.
Jenom pozor !!! Je důležité po instalaci Terminátora (vypnout rezidentní
ochranu). Dvě rezidentní ochrany můžou udělat paseku. Ale jinak to šlape
perfektně.
A většinu těchto potvor dokáže zlikvidovat.
|
0
před 5788 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Bedy | 1528 | |
| Michal Kole | 1199 | |
| led | 1169 | |
| Hlada | 1134 | |
| mosoj | 1123 | |
| gecco | 904 | |