Avatar uživatele
Zlatý

Má uvolňování složek ze skořice nějaké specifické podmínky?

Mám na mysli třeba délku louhování či teplotu nápoje.
Jak dlouho je vhodné máchat kousek skořice v nápoji, aby se uvolnily potřebné látky? A stačí nápoj teplý nebo je lépe horký či přímo vroucí?
Díky.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

U přípravy skořicového čaje se uvádí toto:

Skořicový čaj
"Potřebujeme: 1 čajovou lžičku nalámané skořice, 2 dl vroucí vody
Postup: Skořici přelijeme vroucí vodou a vše necháme 10 minut louhovat. Pak přecedíme a můžeme popíjet. Nápoj chutná lépe teplý."

Další využití skořice najdete v odkazu.

Čtěte více na: http://www.vitalia.cz/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 379

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.