Avatar uživatele
Pokročilý

Má - li vepř sádlo, býk lůj, co má potom kůň ?!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele

Babička vždycky tvrdívala, že na smažení koblih je nejlepší koňský lůj. Ten prý se nepřipaluje ani při vysokých teplotách.
Doplňuji:
labuznik. cz/recept/jemne- masopustni- koblihy/

 

Další odpovědi:

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Lůj. Kůň mívá tuku velice málo a tej je jak vzhledem, tak chutí srovnatelný s lojem hovězím.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele

anonym

Pro nápravu nefunkčního odkazu od Bohemica, vkládám správný a navíc přidávám další 2 k tématu. (Kouřový bod koňského loje je 200°C, kdežto vepřového sádla jen 188°C).

http://www.labuznik.cz/…
http://www.receptynamaso.cz/…
http://www.ahaonline.cz/…

 

Zajímavé otázky v kategorii Zvířata

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zvířata

Zlatý Drap 1133
Zlatý beer 710
Zlatý www 558
Zlatý briketka10 361
Zlatý ReHu 308
Zlatý annas 298
Zlatý hanulka11 296
Zlatý marci1 272
Zlatý gecco 264
Zlatý mosoj 259

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.