Avatar uživatele
Pokročilý

Lze pod potahovaci marcipan dat misto kremu,ktery ma byt po celem dortu,dat marmeladu huste konzistence?

My moc krem nemusime, ale mam stach z vysledku bez potazeni kremem...
Doplňuji:
Mockrat dekuji, my moc krem nemusime, ale zase nechci zkazit cely dost, kery ma 5 kilo :) .

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já bych to zkusila.
Teoreticky by to mělo být jedno.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já bych to riskla, pokud bude džem hustý nevsákne se tak by to mělo fungovat.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 902
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.