jkpol

Linka na oči – dotaz

Dobrý den, mám neobvyklý dotaz , je mi 18 let a jsem kluk. Rozhodl jsem se, že bych mohl zkusit si zvýraznit oči pomocí linky na oči, čili. Zašel jsem do blízké drogerie nakoupit tužku a tučnou linku , po domácích pokusech, jsem dospěl k finálnímu závěru, nanesl jsem tužku okolo řas a pomocí tučné linky jsem udělal linku na konci oka (cca 0,5–1cm) a docela se mi to líbí.. A teďka si určitě někteří z vás říkají ,,tvl co to je za gaye tohleto?" Ano, rozumím že si to klást můžete, ale teď bych se chtěl zeptat. Je toto vpořádku a normální? Jako gay se neprojevuji, jsem na opačné pohlaví , vedu normální život jako každý, mám průměrné životní cíle jako každý ostatní a netrpím ani žádnou psychickou poruchou (ikdyž se to asi některým může zdát) Děkuji za odpovědi a přeji hezký den :)

Zajímavá 0 před 25 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
iceT

Jsi svéprávný a plnoletý, je to tvůj obličej, takže si na něj můžeš naplácat co chceš. Viděla jsem kluka se zářivě rudou rtěnkou, staršího pána v lodičkách, s mini a kabelkou, kluka co si před hodně dávnou dobou kryl akné make-upem a pudrem, tak nějaká černá tužka na očích není žádná šílenost, ačkoli se asi spíše hodí pro určitý druh lidí, jako jsou punkeři a podobně. Taky jsem kdysi četla článek o tom, jak se někteří muži rozčilujou nad tím, že by dekorativní kosmetika neměla být jen pro ženy, tedy proč by i muži nemohli nosit stíny a řasenku.
Za mě to úplně normální není, ale je to tvoje věc, a pokud se s tím srovná tvoje okolí…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Normální to není, navštiv psychologa. Chlap se jako chlap chová, ne jako holčička.

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Zalezi na tom, jake mas povolani. V bance by mi to prislo ujete, v show-businessu by me to neprekvapilo, podobne jako nalakovane nehty.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Je s podivem, že se spoléháš, ptáš, na subjektivní názory, cizích lidí.
Pokud se s linkami (přimlouvám se za co nejslabší a ne prodloužené za oko 0.5 cm), cítíš v pohodě. Dělej, jak je ti libo. Nikoho tím, na jeho právech neomezuješ.
Počítej s tím, že standardní to není.
Budeš budit pozornost, údiv – v negfativním slova smyslu.
Až budeš herec, budeš muset líčidla používat… 😉
S děvčaty moc nepočítej. Budu tě mít za gaye, nebo za podivína (až vola).

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Je to na Tobě.
Poslední dobou vidět někde normální zjev je skoro zázrak. Takže asi do toho nového normálu zapadneš. Můj šálek kávy to není, ale už jsem viděl i chlapa v šatech (a zjevně nešlo recesi) a docela mu to seklo 😉
Chlap si (v rozumných mezích) dělá co chce a neřeší názory ostatní 😉
(A proto si klidně vezmu do sandálů ponožky)

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Krása a styl