reika

Krokoměr asi neměří správně…

Zdravím všechny. Mám mobil XIAOMI REDMI NOTE 12S, krokoměr v něm mi ukazuje nějak moc kroků, nějak se mi to nezdá… Nemáte to někdo taky tak? Jak to napravit? Díky.

Zajímavá 0 před 79 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

Záleží i na tom, jak je krokoměr nastaven.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Krokoměrů je řada a ne každý funguje dobře. Já používám krokoměr který znázorňují dvě bílé šlápoty v červeném čtverci. Měl jsem ho v minulém telefonu Xiaomi Pocco a mám ho i v nynějším telefonu Xiaomi Redmi Note 14 5G. Funguje dobře, ale záleží na správném nastavení aplikace. To znamená délka kroku, výška a pod.

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Krokoměr si můžeš nastavit, změříš si 10 kroků. Podle výšky a hmotnosti se počítají kalorie. Krokoměr v mobilu reaguje na pohyb , ale kroky nemusí být stejně dlouhé. Stačí, když budeš přešlapovat na místě.

0 Nominace Nahlásit

S.Fraňová

S krokoměrem v telefonu jsem měla podobnou zkušenost, hlavně když mobil nebyl pořád u těla, hodnoty často neseděly. Nakonec jsem přešla na chytré hodinky a ty mi přijdou výrazně přesnější. Abych je mohla nosit i do práce a nejen sportovně, pořídila jsem si nový silikonový řemínek pro Samsung z https://www.i­reminky.cz/pris­lusenstvi-pro-samsung/
. Líbí se mi, že si můžu vybrat barvu podle oblečení a hodinky pak nepůsobí tak technicky

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
reika

Ten krokoměr byl v mobilu už předinstalován a nejde nastavit, alespoň nevím, jak a kde ho nastavit… Máte s ním někdo zkušenost?

elkon

@reika Tak ho odinstaluj a stáhni si pořádný.

reika

@elkon A nemohl by jsi mi nějaký doporučit? 🙂

Nový příspěvek