Právě jsem četl na Novnikách článek o konspiračních teoriích
ohledně pádu polského vládního speciálu:
www.novinky.cz/zahranicni/evropa/198710-zabery-po-padu-letadla-budi-spekulace-tajemnymi-postavami-vykriky-a-strelbou.html
zdá se mi to ovšem poněkud přitažené za vlasy – copak těla zesnulých nešla na pitvu? Patolog by příčinu smrti přece zjistil hned, obzvlášť pokud by jí byl průstřel životně důležitých orgánů.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? mistrcsa, kupkina, chlubna, anonym před 5888 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Byla to jen otázka času kdy přijde někdo s něčím podobným.Osobně si myslím že je to nesmysl.To si nikdo netroufne takový risk,to by byl takový malér…
| 0 Nominace Nahlásit |
Včera na nově jsem se zase pobavil. Ve zprávách tam pouštěli to amatérské video natáčené mobilem. Pravděpodobně 3gp video s velmi nízkým rozlišením a strašným zvukem.
Komentátor říkal „v pozadí jsou slyšet výstřely“ a zvuk z videa se zesílil, žádné výstřely slyšet nešly.
Dále říkal „Celá posádka má být mrtvá, ale tady v troskách letadla vidíme lidskou postavu“, pričemž byl v obraze označen hustý stoupající dým…
No a Novinky nejsou se svou kvalitou na tom ani o trochu více. Jejich obliba je zapříčiněna jednou věcí – jsou na Seznamu (nejnavštěvovanější české stránce).
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| annas | 5913 | |
| Drap | 4802 | |
| led | 3066 | |
| Kepler | 2837 | |
| marci1 | 2259 | |
| zjentek | 1807 | |
| elkon | 1724 | |
| aliendrone | 1487 | |
| da ny | 1486 | |
| ivzez | 1445 |