Pro měkčí sýry je ideálním místem chladný sklep se stálou teplotou 10 až 12 °C a vlhkostí kolem 90 procent. Pokud však budete sýry skladovat v ledničce, řiďte se jednoduchou zásadou, že čerstvé a měkké sýry musí být uloženy v nejchladnější části, zatímco tvrdé snesou i vyšší teplotu.
Zdroj: internet
0 Nominace Nahlásit |
nevím na stupně ale mám ji na č.2 a nezapomeň sýr vyjmout z ledničky dřív před konzumací …aby stihl rozvinout svou vůni a chuť jinak si na něm nepochutnáš.....
0
před 4460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |