Matrace se dá koupit za 1200 Kč ale také za 15 000 Kč. To samé je i s postelí. Požadavek je nedostatečně definován.
| 0 Nominace Nahlásit |
Cena za komplet se hrozně liší podle toho, jestli člověk hledá provizorní řešení na pár let, nebo investici na půl života. Z vlastní zkušenosti vím, že u těch nejlevnějších setů z marketů se člověk sice vejde třeba do deseti tisíc, ale po roce se probouzí polámaný a postel vrže při každém otočení. Pokud má postel i matrace něco vydržet a být ze dřeva, je lepší počítat s částkou kolem 25 až 40 tisíc. Když jsme tohle řešili my, vsadili jsme na postele-stach.cz. Mají tam obrovskou výhodu v tom, že si v jejich Domě nábytku v Břeclavi můžete všechno vyzkoušet najednou. Člověk si vybere bytelný rám z masivu a k tomu mu pomůžou doladit matraci přesně podle váhy a toho, jak spí. Ta výsledná cena se pak odvíjí od konkrétních materiálů, ale za ten klidný spánek bez bolestí zad to vážně stojí. Navíc vám tam na rovinu řeknou, do čeho má smysl investovat a kde se dá naopak ušetřit, aby ten rozpočet dával smysl.
Zdravím, když jsme vybírali postel, také jsme se dívali na cenu s matrací. Osobně jsem investovala do masivní postele a kvalitní matrace, což se ukázalo jako skvělá volba. Na Relax-postele.cz jsem našla skvělé tipy na nábytek do ložnice, ale mají i krásné stoly a židle do kuchyně, které doporučuji! Kvalitní nábytek opravdu vyplatí. :)
To dost záleží na tom, jakou postel chcete. Jak postele, tak matrace se dají sehnat velmi levně, ale jejich kvalita většinou nebývá nic moc. Myslím si, že u postelí platí, že čím dražší, tím lépe se v ní člověk vyspí. To se mi nakonec i potvrdilo, když jsem si vybírala svoji postel na https://primapostele.cz/
No, levná postel nemusí nutně znamenat špatná postel. My jsme tu naši sehnali ve výprodeji, máme ji teď snad 5 let a pořád je super. Co se ale týče matrace, tak do té se určitě vyplatí investovat trochu víc. My teď máme matraci z https://www.matracky.cz/ a ta třeba stála dvakrát tolik, co samotná postel.