Avatar uživatele
Bronzový

Když zamrazím polévku s bramborami, nudlemi, kapáním... nebude z toho pak "kejda"?

Dobrý den, potřebuji uchovat cca měsíc několik porcí jídla (tak na týden-10 dní), aby po ohřátí bylo stále chutné. Vymyslela jsem šunkofleky, ty jsem už mrazit zkoušela a byly ok, a pak bych udělala tak 2 druhy nějaké husté polévky co bude stačit jen tak s chlebem. Ale když do ní už rovnou dám zavářku, bojím se aby se aby třeba brambory během mražení nezesládly, nebo nudle nezešnekovatěly apod. A potřebuji jídla pak jen vyndat a ohřát v mikrovlnce, ne udělat půlku a po rozmřažení ještě dodělávat. Děkuji.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Bude, ale stejně by se z toho udělala kejda v žaludku...


Avatar uživatele
Registrovaný

Zamražuji jen vývarové polévky s zavářkou. Vařené zamražené brambory v polévkách naší rodině nechutnají.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.