Avatar uživatele
Pokročilý

Když si automaticky zálohuju fotky na google, uvidí to ostatní nebo jen já?

Myslela jsem, že se tam někde nastavuje soukromí, ale nic takového tam není :/

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Podíval jsem se za tebe do nápovědy. Píšou, že fotky jsou soukromé, pokud jim nenastavíš sdílení.

Zdroj: https://support.google.com/plu s/answer/1647509?hl=cs

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Počítače a internet

Zlatý Bedy 1525
Zlatý Michal Kole 1198
Zlatý mosoj 1042
Zlatý Hlada 959
Zlatý ge0rge 894
Zlatý gecco 855
Zlatý led 836
Zlatý www 829
Zlatý badisko 818
Zlatý arygnoc 674

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.