Avatar uživatele
Pokročilý

Když je hrnec docela dost poškrábaný bude stejně dobře vařit jako dřív?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dřív se děravé hrnce i flikovaly a vařilo se v nich v pohodě dál.
Takže ano, na vaření to nemá žádný podstatný vliv, pouze pokud má uvnitř specielní vrstvu (teflon ap.), může se při smažení v těch poškozených místech jídlo o něco více připalovat.
Zkušenost

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

skoro souhlas s WWW. Jen k tomu připalování - nejde jen o smažení, ale i při jiných příležitostech může mít vyšší sklony k připalování než nepoškozený hrnec (např. i ohřívání mléka)


Avatar uživatele
Pokročilý

To je nesmysl, hrnec přece nevaří.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 379

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.