Avatar uživatele
dgfdgf

Když děláte chuťovky, kolik tam dáváte surovin kromě pečiva, aby tam toho nebylo moc?

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, Kepler před 2382 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

Máš-li na mysli jednohubky ty dělám – česneková pomazánka,
vejce, lososová + plátek mandarinky, pomazánkové máslo -
křenové + vejce + salám + okurka.
Mám ráda černé olivy a sardelovou pastu.

Včera jsem dělala na oslavu svátku sestry rybí pomazánku
s plátkem limetky a tu česnekovou na vrch to vejce a na
ozdobu půlku olivy.
Já si na některou kápnu ždibec sardelky.
Ona to moc ráda nemá.

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Nejlépe tři. Základ – třeba sýrová česneková pomazánka, střed – uzenina, nebo i čtvereček ovoce, čepička – něco barevně kontrastního, páč se jí i očima (kapie, kousek oranžové papriky).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek