No… Jo, Colu, pár tejdnů zpátky.
Jednou jsem to přešel, byl frmol, kdesi cosi, a ono to nebylo moc. Pak to bylo ok, a když se to opakovalo, tak jsem mu to řekl. Se omluvil, dotočil, a od tý doby si dává pozor.
Nedělá to schválně, být to italská osoba, to bys ho musel znát… 😅
0 Nominace Nahlásit |
Do hospody nechodím, ale v restauracích je to běžné. Dokonce se můžete podívat na televizní reklamu, kde herečka „umírá“ po stopadesátý a výčepák před ní postaví pivo pod míru. Zřejmě režisér, který reklamu točil, ani neví, jak se čepuje pivo. A supervizora to zřejmě nezajímá. Mělo by to však zajímat zadavatele reklamy, tohle není dobrá vizitka pro Prazdroj.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
To už ti dneska udělá jedině buran, případně „neburan“ z nepozornosti. Bo bez podměráka rozhodně nezchudne a s podměrákem beztak ani nezbohatne 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ (nějaká taková ta konzumní současnost je).
0 Nominace Nahlásit |
Já to ani nekontroluju. Jsem takovej pič, že malé podmíru jen trochu zvýší šance že ho dopiju ještě nezvětralé.
0 Nominace Nahlásit |
Elkon, tpč, co to meleš, jako? 😲
Hej, ty se tam starej o vlastního podměráka v rozkroku a když tady padne pořádná chlapská otázka, ne, tak ty rozhodně pleť gumáky, bo to je ten správný čas na to, bo to je pro tebe signál, bo tak je to správné a tak to má byť, ano?!!
Děkuju, tpč… 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Demente, když nevíš o co jde, tak sklapni. Nikdo o ty tvé výblitky nestojí. A nikdo se tě neptal, stejně nemáš co říct, protože jsi pako, ty nepochopíš ani nejjednodušší větu. Pouze proto prudíš, k ničemu jinému se nehodíš. Tvé výblitky nemají hlavu ani patu.
„boží matka“ rokyjo🤪🤓😵💫🤢👽😇💩: Poslouchej, frajerije: ono limonádu nejde natočit pod míru? Nebo třeba vína nalít o 30 ml méně? Nebo co tím chtěla básnířka říci?
Proč neposlechneš a nepřidáš se k mlčiacim bratiam od Dunajca? Víš, jaká bys byla potom frajerka? Úplně chytře bys vypadala, kdybys držela hubu! 😂🤦♀️
¡¡¡Tpč, to je „kvalita“ dneska, „jakost“, „jakost“!!!
Drap | 1733 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
da ny | 643 | |
iceT | 633 | |
zjentek | 589 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |