Potřebovala bych celkem mnoho rad na školní výlety.Jsme z 8.třídy a bydlíme v Pardubickém kraji.Naše paní učiteka nechce aby to byl drahý výlet,aby jsme se tam dopravili dobře,aby to nebylo nic nebezpečného a hlavně teda aby to nebylo daleko.Minulý rok jsme byli v Liberci tam to bylo super,ale znova žtam jet nemůžeme moooc prosíme poraďtě náááám
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 0 před 5896 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na Moravě – Jeseníky; Beskydy; Olomoucko – (hrady a zámky – Bouzov, Úsov, Náměšť na Hané, Čechy pod Kosířem, Šternberk, jeskyně Mladeč, Javoříčko, město Olomouc – památky, Svatý Kopeček; Kroměříž – zámek, zahrady; město Brno – památky a okolí.
| 0 Nominace Nahlásit |
například vám doporučuji HRADEC KRÁLOVÉ pokud máte rádi aquapark tak vám ho v Hradci doporučuji,JESENÍKY,OLOMOUC,Šumperk,Velké losiny v tychto městech jsem byla a je tam opravdu pěkně.
| 0 Nominace Nahlásit |
Hřebčín Kladruby nad Labem, hřebčín ve Slatiňanech.
Kladrubský hřebčín byl vyhlášen Národní kulturní památkou, je
proslulý chovem bílých starokladrubských koní. Zámek i hřebčín je
veřejnosti přístupný, po dohodě se můžete projet na koni či
v kočáře. Slatiňanský hřebčín je přístupný pouze po předchozí
telefonické dohodě, chovají se zde černí starokladrubští koně.
Zdroj: http://www.nhkladruby.cz/
|
0
před 5890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My jsme byli na školním výletě v Praze a hodně se nám osvědčila Galerie Harfa. Dojeli jsme tam vlakem i s přestupem bez problémů, od nádraží je to jen kousek metrem. Na místě jsme měli program – zrovna tam probíhala výstava, která byla hodně interaktivní, takže nás to fakt bavilo a nebylo to jen o koukání. Po obědě jsme se ještě podívali na střechu, kde je hřiště a výhled na celé město, a pak jsme měli čas i na krátkou procházku v okolí. Výhodou bylo, že to nebylo drahé a všechno jsme zvládli za jeden den. Přehled, co se kdy koná, je na galerieharfa.cz, takže se dá vybrat podle toho, co by třídu nejvíc zaujalo.
My výletujeme opravdu často, protože to osobně beru jako nejlépe trávený čas s rodinou. Už jsem nám pořídila i kvalitní vybavení na výletování, například pro dceru jsem naposledy kupovala dětskou lahev na pití https://www.contigo-lahve.cz/contigo-detska-lahev-easy-clean-420-ml-green-dinoboy.html , kterou jí pak budu dávat i do školy, protože má perfektně řešené zavírání, díky kterému se lahev nevylije ať už ji točíte do jakékoliv pozice. Jednoduše se čistí a nemá nikde místa, kde by se případně hromadila špína. Za mě naprosto ideální pro děti, protože má i jednoduché otevírání a zavírání, které zvládnete ovládat jednou rukou.
Ahoj, pro školní výlety bych doporučila něco outdoorového, co není daleko a nezatíží rozpočet. Můžeš se inspirovat na armik.cz, kde najdeš třeba základní kempovací vybavení a jiné praktické věci pro pohodový výlet do přírody. Vyrazit na nenáročný výlet spojený s tábořením by mohlo být skvělou volbou pro vaši třídu. :)
Dobrý den, co takhle vyrazit do Adršpašsko-teplických skal. Je to nádherné místo nedaleko od Pardubic. Ze skal je nádherný výhled a je určitě takový výlet vhodný i pro žáky 8. třídy. Navíc, pokud máte rádi přírodu, je to ideální volba. Minulý týden jsem si pro podobné výlety pořídila nový trekový batoh, který je pohodlný a vejdou se mi do něj všechny potřebné věci.
Taky s přítelkyní milujeme outdoorové výlety, ideálně pak na celý víkend. Je pravda, že pak vám stačí jako zavazadlo outdoorová krosna, do které se toho vejde dostatečně a která vás hlavně nebude moc zatěžovat. Třeba já jsem milovníkem army stylu, takže se snažím sladit oblečení také se všemi doplňky do takové podoby…má to i tu výhodu, že jste nenápadní..
Osobně určitě doporučím. My tam byli v zimě a v létě máme taky reservovaný ubytko. Jinak tam mají v srpnu animátory, takže pro decka ubytko naprostý ideál :)
My jsme si nakonec rezervovali pobyt na březen. Jako moc se těšíme, snad bueme moct jet :( Už jsme nikde nebyli ani nepamatuju…
Ahojky :) Prosím o vaše recenze… Byl někdo na kolech na Vysocine? Hledáme super ubytko a docela nás zaujal resort Sněžné. Zkušenosti? :)
Super, byli jsme tam, paráda. Doporučuju. Určitě najdeme nějaký termín a pojedeme v zimě na lyže.
Tak ten je báječný. Jedeme tam v létě. Už se těšíme, až vypadneme z města… Jinak teda je to krásné ubytko, nová resraurace, je to tam super.
A co takhle nějaký turistický výlet? Zrovna jsem četla článek, který mě teď, ke konci léta, úplně inspiroval. Možná ještě někam vyrazím. Zde zmíněný článek > http://www.tatry.cz/cs/vybaveni-na-turistickou-dovolenou
My jsme byli zvyklí jezdit každý rok k moři. No, letos to prosě nešlo, tak jsme hledali v Čechách. Byli jsme na Vysočině v https://www.resort-snezne.cz/ a musím říct, že jako naprostá paráda. Příští rok pojedeme určitě zas.
Ani mi nemluv. Taky jsme jezdili hlavně k moři. No letost to bohužel nevyšlo. Ale ten resort Sněžné vypadá hodně dobře. Uděláme to tak, že tam pojedeme v zime. Je tam nějaká možnost lyžování v okolí?
Pro rodiny s dětmi musím doporučit tento skvělý areál s tematikou české pohádky – http://pohadkova-rise.cz/kam-s-detmi-tento-vikend/