Je to teď takový módní trend pro slavnostní příležitosti (svatební, narozeninové stoly, firemní rauty…). Čokoláda se rozehřeje a po kaskádách stéká dolů. Vypadá to dobře i esteticky. https://www.svetfontan.cz/cokoladove-fontany-domaci/cokoladova-fontana-JM-Posner-Cascade
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Do tekoucí čokolády se namáčí třeba kousky ovoce, cukroví ap. 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2385 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |