Já jsem pro svojí „zábavu“ NEbodal, ale bodaný jsem občas byl.
Na zámečnické dílně to bylo horší protože kružítko na orýsování kovů má bodáky 2.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? SajmonModer, bolak, SteimlX před 5082 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi jsi je fakt hodně dopaloval svýma nemožnýma dotazama. Já o takovým trestu jaktěživ neslyšela.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já ve svém zaměstnání bodám kružítkem uchazeče o zaměstnání, kteří chtějí pracovat pouze z domova.
|
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, SajmonModer, Lukasy
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To nic MIchale to bude tím vedrem. Má přijít ochlazení a zase bude OK. Teda snad.
|
1Kdo udělil odpovědi palec? SajmonModer
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U nás ve škole bodáme kružítkem, protože to ostatní bolí.Jakože vyhrožování :) Když na mě někdo míří kružítkem tak ho taky píchnu :)) Lidé to berou tak že když maj kružítko zvětšuje se jim autorita :D
|
0
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já se ve škole dloubu kružítkem, když je nuda, je to fajn… Ale pak tý krve…
|
0
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ne,nejsem blb abych někoho bodal kružítkem.taková blbost bych řekl,že
by napadla pouze tebe.
A navíc co bych z toho měl.Koukám,že vy jste toho moc na dílnách asi
nedělali.
|
0
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No samozřejmě! A když nebylo náhodou po ruce kružítko tak se dalo použít trojůhelníkové pravítko!
|
0
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ano,i me spoluzacce ucitelka nakazala,at mne bodne vzdy,kdyz se otocim.mamka vlitla do skoly,chytila ucitelku pod krkem a mela jsem klid.
|
0
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To víš,že občas někdo někoho trošku píchnul,ale spíš jen tak,aby se lekl/a.Nebylo to ale často,spíš jsme po sobě házeli namočenou houbou:-)
|
0
před 5082 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek