Rokio

Jsem normální, když mi přijde dobrá politická strana ČSSD?

Viděl jsem jejich politický program na tabuli u autobusové zastávky a podle mě to není špatný volební program.

Jedná se z mé strany o projev abnormality?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 8 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Tvoje věc.....
„Programy“ a sliby má většina stran líbivé.
Paní Maláčová, umí mluvit. O hodně věcí se v minulé vládě
„rvala“ i zasloužila.
Volby 2025 – nejspíš !vyhozený hlas". Samotná ČSSD, má nízké preference, nemusí se vůbec dostat do parlament.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Tonda Káňa

Uvažuješ jako nejprůměrnější volič, když myslíš, že volební program je dobrý čistě z nějakého plakátu, kde je minimum informací…

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Nevím. V zásadě to o Tobě moc nevypovídá. Pro mně je ČSSD víceméně mrtvá od doby co nebyla schopna si vyřešit své závazky.
Co se týče svých programů… možná si pamatuju špatně, ale nějak mám pocit, že oni začali s politikou „když se dostaneme ke korytu, tak nejdřív zrušíme vše s čím přišla konkurence“

0 Nominace Nahlásit

Drap

Uplně normální určitě nejsi a výběr strany a programu na to nemá vliv.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Kdybys bylo normální, tak se nebudeš ptát, protože bys mělo mozek. Rokio neschopné.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

ČSSD se stala ze strany, hájící pracující, stranou salonní velkoměstskou. Začala politikařit. Je nevolitelná.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Normálně bych ti odpověděl, ať definuješ kriteriony normálnosti, a pak si odpovíš sama.

Jenže je to zbytečné. Ty jsi takový „úkaz“, že na tobě není nic normálního. Nic! Rikam: jako bys „ju“ měla vodorovně a kozy na zádech (nebo koule nad ptákem, to máš jedno), akorát, že to, prostě, není vidět fysicky.

A to, jestli volíš, nevolíš, koho volíš, proč, na to nemá žádný vliv. Vůbec žádný! 🙄

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
plebs

Hele Rokio grémium má názor, ČSSD a ODS od Velkého hedvábného sametu mělo nejvíce průšvihu a kauz kam se hrabe za 35 let Kateřina s rudochy.

Tonda Káňa

da ny: Rokio asi myslel to nové ČSSD, to staré se přejmenovalo na SOCDEM

Nový příspěvek