Avatar uživatele
Zlatý

Je zdravější opečený chléb - topinka (tuk odsátý ubrouskem) nebo neopečený?

Ničí se opékáním obsažený lepek?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Tuk nasáklý uvnitř krajice neodsaješ, pouze ten navrchu.
Lépe je opékat ná sucho.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Jakkoliv opečený chléb bude vždy horší než neopečený...
Co se týká lepku - pochybuji o tom, že by se ty 2 bílkoviny z opečeného chleba mohly někam "vyčoudt", zmizet .... :D

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1711
Zlatý mosoj 1517
Zlatý marci1 1343
Zlatý annas 1047
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý gecco 799
Zlatý briketka10 743
Zlatý quentos 731
Zlatý iceT 572
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.