jirka F

Je tu někdo kdo nikdy nebyl políben?

Cizí osobou nebo jak to vysvětlit. Hmm asi se slečnou nebo mladou ženou atd…

Zajímavá 0 před 26 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

To bude zjentek, ten akorát slintá blahem u obrázků hereček. Skutečnou ženskou viděl nejspíš tak z ponorky a to ještě byla zakalená voda.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
zjentek

Učitelka: Tak děti, dneska si v hodině řekneme a naučíme se něco málo o líbání.

Papíček: A kdo už dupal, může jít zakuřit na chodbu!?

0 Nominace Nahlásit

da ny

Tady sotva. Těžko ti někdo řekne, že ano.....
Víš, k čemu je tato otázka, zrovna zde … 😕

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

Přiznávám se

0 Nominace Nahlásit

filip2

Už jsi někdy viděl, aby byl někdo políben cizí osobou? 🙄🤦‍♀️ Většinou se líbají blízcí lidé, i Husák s Brežněvem se znali, když si dávali hubana, jako. 🥱🤦‍♀️

Ano, lidé jsou vždy políbení druhou osobou, sám sebe políbit nemůžeš. Teda můžeš, můžeš si, třeba, políbit sám nohu, jestli sneseš ten smrad, a jestli si na ní dosáhneš. Ale tak z kontextu je, poněkud, zřejmé, že to není meritem dotazu, že? 🙄

Ano, jistě, tady se nějaký další takový tragedius najde, proč by se neměl najít? 🙄 Otázka je, jestli ti to přizná. Většina spíš ne.

Je to dosti intimní a, svým způsobem, impertinentní otázka.

So wie so, tobě Informace o tom, jestli ten nebo ten Jeliman byl, nebo nebyl, políben k ničemu není, nepotřebuješ to k ničemu vědět.

Ty své chování nemůžeš korrigovat v tom směru, aby o tebe stál někdo, o koho bys zároveň stál ty, pochop to, konečně! 🙄 Nemůžeš.

Prostě budeš sám a nemůžeš s tím nic udělat. Nemohl jsi před dvěma, třemi, lety, když jsi měl ještě něco, jako osobnost. Hroznou, ale taky osobnost. Teď už nemáš nic, jsi v totálním osobnostním rozkladu, pravděpodobně skrze tu roztroušenou sklerosu. A bude to horší a horší, až jednou zemřeš. Tak to, prostě a jednoduše, bude. A jestli se ti to líbí, nebo nelíbí, na věci nic nezmění. Není v tvé moci to změnit! 🙄

Co by s tebou někdo dělal, přítel, přítelkyně, to je úplně jedno??? Permanentne jsi v těžký depresi. Furt se tě něco dotýká. Furt něčemu nerozumíš. Jsi humusák. Nic neumíš. Nic neděláš. Není o čem se s tebou bavit. Není co s tebou dělat. Tak to prostě je.

Tak tu realitu konečně přijmi a přestaň s ní kušnit a otravovat Luft všem okolo, ať už chtějí, nebo nechtějí. Neuděláš s ní vůbec nic! 🙄🤦‍♀️

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Tonda Káňa

jirka F: Ptáš se na osobní věci, jak to máš ty?

jirka F

@Tonda Káňa: Právě Tondo já to mám tak že jsem nikdy nebyl políben slečnou ani mladou ženou pokud nepočítám rodiče. Chci najít někoho kdo to má podobné.

filip2
Příspěvek smazán administrátorem.
před 26 dny Odpovědět
da ny

@jirka F
Nebudeš jediný na světě. K čemu ti bude, když najdeš někoho „kdo to má podobně“. Hledáš na špatném místě! Položil jsi nevhodnou otázku na nesprávném webu.
Měl by sis uvědomit, že někteří lidé, by ani partnerský vztah, hledat neměli. Lidé v páru, by měli být na podobné rozumové, mentální úrovni. To se vždy nepodaří… A hlavně jsou lidé, kteří by, když už najdou partnera, neměli plodit děti!!! Zakládat rodinu.
Nejen ti slabšího ducha, ale zejména s vážnějšími zdravotními obtížemi (nemocemi). To je přesně ten důvod (i u tebe), proč ti teta řekla, že bys neměl h zakládat rodinu. Psal jsi tady, že máš pocit, že je teta zlá a že ti to nepřeje… NE, teta měla pravdu, protože jí i rozum, dobře slouží.
Ty spousty věcí nechápeš. Ani ty vše, zde. dobře míněné rady.
Stále sem píšeš „hlouposti“. Hledáš tady náhradu komunikace, protože máš paniku z lidí? A z děvčete bys paniku neměl? Čím ji oslníš, co jí nabídneš – když základem jsou rozhovory.
Když člověk promluví, tak nejpozději na 2. schůzce, víš, s kým máš tu čest… a víckrát se ti 2 nesejdou! Pokud se předvedeš tak, jak se prezentuješ, na tomto webu, nemáš mnoho šancí. To děvče by muselo být, trochu hloupější. Je to ode mne možná, trochu drsnější, ale já, prostě lidem, mazat med kolem huby neumám. Ani je podporovat v planých nadějích… Někdy je třeba si uvědomit realitu. V pohádkách, mohou žít, jen malé děti.

filip2

@da ny Ne, jyřýkOvyna nechápe spoustu věcí, jyřýkOvyna nechápe nic – jednoduché! 🙄

Stejně nic nepochopí.

Tonda Káňa

@jirka F A nepsal jsi jednou, že jsi měl s nějakou holkou sex? To před tím nic nebylo?

filip2

@Tonda Káňa Ne, to nepsal, respektive neviděl jsem to.

Psal, že s nějakou holkou měl intimní kontakt, a že to bylo „divný“. Nenapsal to takto doslova, ale tohle z toho vyplynulo.

Podívej, já znal podobný „barony“, chtěli si dát hubana a skončilo to čelíčkem. I když základní coitus je věc pudová, u nich ani ty pudy nefungují úplně normálně – u nich nic nefunguje úplně normálně.

A ne, že bych chtěl tam ty „vévody“ jakkoli přeceňovat, ale tak blbě, jako jyřýkOvyna, tak tak blbě na tom nebyli.

jirka F

@Tonda Káňa: Myslím že ne.Alespoň si to nepamatuju psal jsem jen že ke mně chtěli jet na návštěvu tři holky.Ale na nic o sexu už si nevzpomenu.

Tonda Káňa

@jirka F To je zajímavé hele, já si moc dobře pamatuju, že jsi psal, že jsi měl sex a že se ti to nelíbylo…

Tonda Káňa

@Tonda Káňa „nelíbilo“ samozřejmě…

zjentek

Jiřík, no tak to se spoj s Hofmanem, řekni jemu. Sice teda nevím, jak ti poradí někdo, kdo je na tom obdobně jako ty, ale tak snad víš, co chceš. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Hofmanm

@zjentek Spojit? Co si pod tím představuješ? A ty určitě nemůžeš vědět, jak na tom jsem.

jirka F

@jirka F: A třeba náhodou by mně poradil.Jak se dostat k líbání.

zjentek

Jiřík, odpovím ti jen na to, co tebe tady zajímá, ok? Takže… hej, obvyklá žena je strašně takový měkký tvor. Zkušenost. 💪 Do té píchneš prstem a všechno je to takové hodně měkké, všude, ale úplně všude! Vlastně i ty rety, když už se ti pak podaří se na ně přisát, tak jsou takové strašně měkké, mnohem měkčí, než to znáš normálně z tech svých různě tréninkových pomůcek tam někde v koupelně, a mokré je to celé, celé takové až slizké. A žena slintá extrémně! A teďko je to jako droga, to zkusíš a teďko to budeš chtít mačkat a píchat do toho tím prstem dokola a dokola. Jenže to nebude celou dobu záviset jen na tobě a právě tady se později dostáváš do strašné pasti, ale strašné. Si představ, že ty chceš a ona ne. Teď je to ok, když ty chceš, a nic. Ale pak? Když u toho bude i žena? V tu ránu hned máš viníka! Původce křivdy vůči tobě! A to nechceš, hej, fakt, kašli na to radši. Podívej se po feministce neb intelektuálce, tam toto pravidlo vůbec neplatí, i když měkká na omak může být též (tam ale nebudeš úplně chtít mačkat a píchat, tam jaksi úplně nefunguje ta droga že ty chceš furt, možná i to líbání tady nakonec pochopíš úplně naopak, než jsem ti nahoře vysvětloval, ale tak zase se skvěle naučíš povinnosti a jejímu vymáhání ☝).

Nový příspěvek