Žabák77

Je provozování sázkových kanceláří lukrativní byznys? Jak je možné, že tento typ podnikání generuje tak velký příjem?

Pokud většina vsadí na favorita, který pravidelně vyhrává, tak musí sázková kancelář vyplácet balík peněz, aniž by na to nějak vydělala.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 24 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
elkon

Zřejmě vůbec nemáš tušení jak fungují sázkové kanceláře. Stačí otevřít třeba webovou stránku Sportky. https://www.saz­ka.cz/

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Bože, bože … 🤪🙄🥱

Když proti sobě postavíš Manchester United FC a Footballové družstvo FC Německé Pavlovice, obec Osoblaha, okres Brutál, Osoblašské Velkovévodstvý, tak je, poněkud, pravděpodobnější, že vyhraje Manchester United FC.

O kolik je to pravděpodobnější, tož to já nevím, já tomu nerozumím. Tak řekněme, že Sazka stanoví kurs 1.0001. To znamená, že když na vítězství Manchester United FC vsadíš Kč 10,000.00 a Manchester United FC vyhraje, Sazka ti vyplatí krásných Kč 10,001.00 – vyděláš tedy úžasnou částku Kč 1.00!

Aniž bych chtěl podceňovat chasníky z Německých Pavlovic, přeci jenom je dost málo pravděpodobné, že vyhrají, i když nebudou pít pívo celý tejden, a i když budou trénovat každý den po šichtě 2 hodiny! 😂 No tak na jejich výhru dá Sazka nepoměrně vyšší kurs, než na výhru Manchester United FC. Dejme tomu, že kurs bude 9.50. Tak když by, náhodou, chasníci vyhráli, tys na ně vsadil Kč 10,000.00, Sazka by ti vyplatila krásných Kč 95,000.00 – vydělal bys částku Kč 85,000.00.

Jasně, při footballovém zápase mezi Manchester United FC a Footballovým družstvem FC Německé Pavlovice, obec Osoblaha, okres Brutál, Osoblašské Velkovévodstvý, obávám se, je šance na výhru chasníků opravdu téměř nulová. Jenže v reálném světě to až tak úplně nechodí.

Logicky většina lidí vsází na toho, kdo má větší šanci zvítězit (v tom nebo tom), avšak někdy prostě nezvítězí.

Sázkový kancelárium to má velmi dobře spočítané, že v sumě vydělá. Ví moc dobře, jaký sázkový kurs nastavit.

Já na tom nic složitého nevidím, jako! 🙄🥱

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Žabák77

elkon: Měl jsem na mysli Fortunu, Chance nebo Tipsport. To, že nemám tušení uznávám, proto se ptám.

Pepa25

Fungují tak, že to mají spořítané tak, že na výhrách vyplatí méně než vyberou na sázkách. Napříkald přijmou sázky za 600 korun: 500 na favorita při kurzu 1,1 a 100 na outsidera při kurzu 5,5. Vyhraje favorit – vyplatí 550 (zbude jim 50), vyhraje ten druhý – stejný výsledek. Samozřejmě je to jen příklad. Může se stát, že na některé hře prodělají. Ale většinou vydělávají.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání