Rokio

Je projev skromnosti, když jsem zde psal, že moje IQ je 70 bodů, avšak ve skutečnosti mám IQ 97?

Jedná se o podceňování mých schopností. Konkrétně výkonu mého mozku. Inteligentní lidé také nedávají najevo svou moudrost.

Ten inteligenční qvocient mi naměřil klinický psycholog. Test inteligence trval několik hodin.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 30 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Ne, to nemá se sebepodceňováním nic společného.
Častěji se zde chvástáš.....
Jedná se o trollení, záměrnou dezinformaci, lež nebo „vtípek“ 😁
Pokud ti odborníci naměřili IQ 97, patříš mezi většinovou populaci.
Tvůj projev zde tomu ale moc neodpovídá (lumpe). 😉

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Tonda Káňa

To jsi si asi spletl své učty, Jirko – že má IQ 70 tu psal jirka F…

Upravil/a: Tonda Káňa

0 Nominace Nahlásit

Filip84

1. Nepotřebujeme vědět, jestli a jaké máš IQ. Na světě je přes 8,320,000,000 lidí a pořád přibývá. Kdyby tady každý Jeliman psal, kolik má IQ, tak nás tady jebne! 🙄
  2. Z inteligenčního koeficientu nic nepovstává. Znám lidi, co se chvástaj/chvástali, že maj/měli IQ 130, 150 i vyšší. Ausgerechnet ti, co se tím chvástají, být toxická, nesnesitelná osoba. Nehledě na to, že více než jeden z nich byl professní idiot. Professní idiot … Idiot tak jako celkově. Ano, on měl vysokou inteligenci, na to jsi nepotřeboval „měřák“, to jsi poznal, tak jako samovolně. Ano, inteligenci ano. Kombinační rozum? To už bylo horší. Emocionální, sociální inteligenci? Vůbec, na to byl debil. No tak co z toho, když neuměl ani vyměnit žárovku nebo si doma vytřít?
  3. Možná jsi měla IQ 97, možná ne. Ovšem, i kdybys měla, dávno nemáš. Holt, mozkožer psychotický je sviňa, ona antipsychotika otupují – to udělá taky svoje, za ty roky … Co bylo, bylo, není – bohužel! 😈
  4. Jestli jsi měla IQ 97, teďka máš třeba 85 (nebo třeba 110, to je dokonale nepodstatné!), co my z toho máme? Ok, neříkám, čas od času napíšeš i normální, podnětnou otázku. A některé z nich ani nezprasíš. Dobrý, no, ale na jednu povedenou je tak 3,000 otravných, blbých a podobných otázek. A proč by nás mělo zajímat cokoli jiného? Nepotřebujeme vědět. Nepotřebujeme vědět, co robíš, jestli kúříš a co piješ. Tady je to jedno! 🙄

Poslechni a pridaj sa k mlčiacim bratiam od Dunajca, všade bude lepšie! 🙄🥱

Upravil/a: quentos

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?quentos Nahlásit

OmylCZ

Boží matky nepotřebují IQ

0 Nominace Nahlásit

elkon

Svojí tupost nemusíš prezentovat čísly, každý to pozná i bez toho, z tvých tupých žblebtů zde. Rokio neschopné, otravné a vlezlé.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek