Rokio

Je pro mě seriál Upíří deníky vhodný?

Zatím jsem zhlédl pouze 2 díly a líbí se mi to.

Upíry mám rád. Přijdou mi sexy. Také se mi líbí ta atmosféra, školní prostředí a místo uprostřed lesů.

Hlasujte v anketě
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 55 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

jiný názor

Pro tebe neni žádná kniha vhodná, protože doposud neumíš porozumět psanému textu, což zde všichni víme na základě přetiskovaných krimičlánků.

0 Nominace Nahlásit

Vibhuti

jiný názor

To bys měl vědět. Jsi dospělý, a jak víme, tak svéprávný taky. Vhodnost posoudíš sám.

Pusť si pak The Originals, ti jsou lepší. Pokud tě zajímají upíři, tak seriály Buffy a Angel jsou klasika. Ucházející je i Dracula z roku 2013. Populární byly dva seriály se stejným názvem Being human (jeden britský, druhý americký) nebo True blood. Z filmů Drákula: Neznámá legenda, Van Helsing a samozřejmě série filmů Underworld.

0 Nominace Nahlásit

Kelt

jiný názor

Když má někdo 18 let a více, měl by být schopen se rozhodovat a neptat se na každou blbost. Dívej se na co chceš, pokud to pochopíš, nebo tě to nějak uspokojuje.

0 Nominace Nahlásit

elkon

jiný názor

Pro tebe není nic vhodné, protože se na vše ptáš, to znamená, že ničemu nerozumíš. Potřebuješ zopakovat základní školu. Tam tě možná také naučí, že není na místě neustále se předvádět a vytahovat, zvlášť když k tomu není žádný důvod. Rokio neschopné a vlezlé.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Vibhuti

Drap

To může být pravda, ale jak vidno, sám máš potíže s porozuměním jednoduchého textu. Rokio o koze, ty o voze. Je hanba vytýkat druhému, v čem sám nejsi dokonalý. Kritizovat umí každý.

Nový příspěvek