A nejen to. Připadá mi, že lidé o mně mají nevhodné poznámky a myslím si, že mluví o mně. Ne všichni, ale někteří. Dále se cítím ohrožen a domnívám se, že si to v budoucnu vypiju.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 264 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Kašli na ně, co si o tobě myslí. Víš, kolik urážek jsem zažil já? Jakej jsem hnusnej, šprt, NPC, že se neumím oblíkat, dokonce mi bylo i vyhrožováno násilím a já nevím, co všechno. A stejně jedu dál. Buď sám sebou. 😊
Upravil/a: Hofmanm
| 1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Rokio Nahlásit |

A proč to teda děláš? To je pouze začátek, psychické problémy. Když nepřestaneš, budeš trpět fyzicky. V podstatě jsi zloděj.
|
2Kdo udělil odpovědi palec? iceT, cappuccino
před 263 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ale ono ti to nepřipadá, ono to tak je, že lidi mají poznámky k tvé osobě, určitě ti i dali nějako přezdívku, protože u vás ve městě jsi taková směšná a divná figurka, a čím budeš starší, tím se to bude zhoršovat.
|
2Kdo udělil odpovědi palec? Rokio, cappuccino
před 263 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak se chovej jako slušný člověk a mince nevybírej. Nebo ti jednou někdo rozbije hubu.
| 0 Nominace Nahlásit |
A on te nekdo nuti, to delat?
Vzdyt ty se chovas presne tak, aby si to o tobe lidi mysleli! Dobre
ti tak!
| 0 Nominace Nahlásit |
Takovými výlevy nás tady oblažuješ roky. K čemu? Stejně to nikam nevede.
I. Vůbec nevíme, co ve vaši vesnici provádíš. Ty jsi krajně nedůvěryhodná osoba. Jednak jsi psychotik. Psychotik je psychotik, bavit se s psychotikem je na zero, nebo i horší, než se bavit s alkoholikem. A je jedno proč, prostě to tak je. Lži, domněnky, kumulace částí reality a hromady bludů, takže: bludy. To je prvá část. Druhá část je, že ty jsi vandrák, vagabund, drban, humusák, vagus, jedno s druhým. Lozíš po parku a koukáš, jestli tam někdo nenechal flašku lahve – a pak se pomalu pereš o flašku lahve s bezďákem, rozumíš. Teďka jsi strážce dvou posvátných Kauflandů, to, sice, zní, že se to může dát i na visitky, to je jako Král Saúdoarabského království, víš jak! 😂, takže tam několikrát za den dolezeš, prohrabeš odložený vozejky, mincovníky automatů na Kaffee, atd., no a několikrát jsi tu psal, že jsi měl problémy – žes komusi bral vozejk, on v něm měl peníz, no a tak to dá rozum, že když strejda nemůže chodit, že nemůže dělat jelena, no, potom jsi tam, zase, komusi sebral odloženou flašku lahve na odpadkovým koši, atp. Jo, a abych nezapomněl, neumíš chodit – budeš muset mít „způsobilou a náležitě poučenou osobu“ s sebou, jako! 🙄 Vždyť to je furt cosi: tam máš problém na přechodu pro chodce Tatra drtí důchodce, tpč, teďka tam se nemůžeš vyhnout s babou, pyčo, v uličce s vozejkem, atp. Ale to je všecko, co o sobě napíšeš ty sám! My nemáme žádnou zpětnou vazbu, nenapíše nám tady deset občanů obce Znojmo o svých zkušenostech s „boží matkou“ a ochráncem dvou posvátných Kauflandů rokyjo🤪🤪🤪🤓🤓🥴🥴🥴😇🤢👽🦵. Tak jak si tu může někdo udělat představu o realitě? Ty jsi drban a Jeliman, tobě důvěřovat nelze!
II. Proč by ti lidi měli mít nevhodné poznámky? Co to, zase, meleš za bomby??? Kdo to má po ránu číst, ty tvoje hlody, vole??? 🙄🤢🤦♀️ Sám jsi nevhodná osoba! 🙄 Děláš, co nemáš, zavazíš, kradeš flašky lahve, drobný z automatu, vrázíš do aut a bab s vozejkem a voni maj nevhodný poznámky? Prd, prde, vhodný maj poznámky a ty jsi samolet turystyczny! 🙄🤦♀️🦵
III. Máš psychosu s bludy? Máš. Lidi s bludy neví, jestli to, co slyší, je realita nebo blud. Tak to neřeš!!! Jsem ti tu psal snad 200×, že si máš najít jiný, ušlechtilejší, koníčky, například, bab jebání, chlastání, karty, pletení gumáků, praní lnu, plácání Golemů z hovna, opravování vřetena, abys mohl v zimě plést tři zlatý vlasy děda Medvěda, a tak. A tak když ty neposlechneš, Jarine, vole, tak si nestěžuj! 🙄
Já ti to říkám furt: zabal si čemodan a připrav se na komandírovku, protože jestli se dožiješ, půjdeš v psychiatrickou nemocnici v lepším případě! A to se u tebe nikdy neví, jestli se dožiješ, když je v tóm ten Čórtův hrád! 😈
Takže co: třeba to slyšíš a opravdu to je, třeba to jsou halucinace sluchový. Můžeš to zjistit? Nemůžeš. Můžeš to změnit? Nemůžeš. Takže to nemá řešení. A kde nic není, ani exekutor nebere. Kde není řešení, starosti nepomohou.
Tak kušuj a pleť gumáky! 🙄
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek