Rokio

Je normální, že si při hledání mincí občas připadám jako ten největší kriminálník a také mám příznaky psychózy?

A nejen to. Připadá mi, že lidé o mně mají nevhodné poznámky a myslím si, že mluví o mně. Ne všichni, ale někteří. Dále se cítím ohrožen a domnívám se, že si to v budoucnu vypiju.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 264 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Hofmanm

Odpoveď byla označena jako užitečná

Kašli na ně, co si o tobě myslí. Víš, kolik urážek jsem zažil já? Jakej jsem hnusnej, šprt, NPC, že se neumím oblíkat, dokonce mi bylo i vyhrožováno násilím a já nevím, co všechno. A stejně jedu dál. Buď sám sebou. 😊

Upravil/a: Hofmanm

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Rokio Nahlásit

Další odpovědi
Kelt

A proč to teda děláš? To je pouze začátek, psychické problémy. Když nepřestaneš, budeš trpět fyzicky. V podstatě jsi zloděj.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Neni normální ani cíleně hledat po městě mince.

0 Nominace Nahlásit

iceT

Ale ono ti to nepřipadá, ono to tak je, že lidi mají poznámky k tvé osobě, určitě ti i dali nějako přezdívku, protože u vás ve městě jsi taková směšná a divná figurka, a čím budeš starší, tím se to bude zhoršovat.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Tak se chovej jako slušný člověk a mince nevybírej. Nebo ti jednou někdo rozbije hubu.

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

A on te nekdo nuti, to delat?
Vzdyt ty se chovas presne tak, aby si to o tobe lidi mysleli! Dobre ti tak!

0 Nominace Nahlásit

filip2

Takovými výlevy nás tady oblažuješ roky. K čemu? Stejně to nikam nevede.

I. Vůbec nevíme, co ve vaši vesnici provádíš. Ty jsi krajně nedůvěryhodná osoba. Jednak jsi psychotik. Psychotik je psychotik, bavit se s psychotikem je na zero, nebo i horší, než se bavit s alkoholikem. A je jedno proč, prostě to tak je. Lži, domněnky, kumulace částí reality a hromady bludů, takže: bludy. To je prvá část. Druhá část je, že ty jsi vandrák, vagabund, drban, humusák, vagus, jedno s druhým. Lozíš po parku a koukáš, jestli tam někdo nenechal flašku lahve – a pak se pomalu pereš o flašku lahve s bezďákem, rozumíš. Teďka jsi strážce dvou posvátných Kauflandů, to, sice, zní, že se to může dát i na visitky, to je jako Král Saúdoarabského království, víš jak! 😂, takže tam několikrát za den dolezeš, prohrabeš odložený vozejky, mincovníky automatů na Kaffee, atd., no a několikrát jsi tu psal, že jsi měl problémy – žes komusi bral vozejk, on v něm měl peníz, no a tak to dá rozum, že když strejda nemůže chodit, že nemůže dělat jelena, no, potom jsi tam, zase, komusi sebral odloženou flašku lahve na odpadkovým koši, atp. Jo, a abych nezapomněl, neumíš chodit – budeš muset mít „způsobilou a náležitě poučenou osobu“ s sebou, jako! 🙄 Vždyť to je furt cosi: tam máš problém na přechodu pro chodce Tatra drtí důchodce, tpč, teďka tam se nemůžeš vyhnout s babou, pyčo, v uličce s vozejkem, atp. Ale to je všecko, co o sobě napíšeš ty sám! My nemáme žádnou zpětnou vazbu, nenapíše nám tady deset občanů obce Znojmo o svých zkušenostech s „boží matkou“ a ochráncem dvou posvátných Kauflandů rokyjo🤪🤪🤪🤓🤓🥴🥴🥴😇🤢👽🦵. Tak jak si tu může někdo udělat představu o realitě? Ty jsi drban a Jeliman, tobě důvěřovat nelze!

II. Proč by ti lidi měli mít nevhodné poznámky? Co to, zase, meleš za bomby??? Kdo to má po ránu číst, ty tvoje hlody, vole??? 🙄🤢🤦‍♀️ Sám jsi nevhodná osoba! 🙄 Děláš, co nemáš, zavazíš, kradeš flašky lahve, drobný z automatu, vrázíš do aut a bab s vozejkem a voni maj nevhodný poznámky? Prd, prde, vhodný maj poznámky a ty jsi samolet turystyczny! 🙄🤦‍♀️🦵

III. Máš psychosu s bludy? Máš. Lidi s bludy neví, jestli to, co slyší, je realita nebo blud. Tak to neřeš!!! Jsem ti tu psal snad 200×, že si máš najít jiný, ušlechtilejší, koníčky, například, bab jebání, chlastání, karty, pletení gumáků, praní lnu, plácání Golemů z hovna, opravování vřetena, abys mohl v zimě plést tři zlatý vlasy děda Medvěda, a tak. A tak když ty neposlechneš, Jarine, vole, tak si nestěžuj! 🙄

Já ti to říkám furt: zabal si čemodan a připrav se na komandírovku, protože jestli se dožiješ, půjdeš v psychiatrickou nemocnici v lepším případě! A to se u tebe nikdy neví, jestli se dožiješ, když je v tóm ten Čórtův hrád! 😈

Takže co: třeba to slyšíš a opravdu to je, třeba to jsou halucinace sluchový. Můžeš to zjistit? Nemůžeš. Můžeš to změnit? Nemůžeš. Takže to nemá řešení. A kde nic není, ani exekutor nebere. Kde není řešení, starosti nepomohou.

Tak kušuj a pleť gumáky! 🙄

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek