Každá svatá ideologie slibuje zázraky, které člověk nedokáže realizovat z toho je jasné to, že každý bůh je logicky mimozemšťan z nějaké velmi vyspělé civilizace jinak by se na zemi ani nemohl vesmírnou lodí rychle dostat.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 52 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne, Jelimane, z toho, co popisuješ, není jasné nic víc, než že ti jebe, a to řádně.
Svět se neřídí logikou „Mám doma kočku. Má kočka má čtyři nohy. Mám doma také židli. Má židle má rovněž čtyři nohy. Z toho, s úžasnou jasností, vyplývá, že má kočka je židlí.“ Ne, tak to nefunguje, kočka není židle. 🤪🤦♀️
„Stvořitel víry v zázraky“ je každý jednotlivec, který v zázraky věří. Příčinou není nějaký svatý parasit, osvícený guru bazmeg, ani nikdo podobný, „stvořitelem“ je ten věřící jednotlivec, protože má potřebu věřit; svatý parasit na tom pouze participuje, nebo, jednoduše, parasituje. A bude tomu tak do doby, dokud lidé budou mít potřebu věřit, jednu víru může nahradit druhá, může být individuální, personální, nebo naopak ryze kolektivistická, ale bude.
Proč si někdy něco nepřečteš? Pak vymýšlíš vymyšlené a otravuješ!!! 🙄🤓🤪🤦♀️
2Kdo udělil odpovědi palec? da ny, aliendrone
před 52 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Běž se nasnídat, ať !věčně", nemluvíš z cesty.....
Zajdi do knihovny a vem si s sebou pořídnou káru (na knihy),
ať doženeš, co nevíš, nezníš.....
Dnes jsou informačně gramotné i děti, takzukus zabrousit,
z pohodlí domova i na internetu, po nějakých informacích…
Pak nebudou TVÉ otázky marné, prosté logiky
a možná žádné.
Je tady šance, malá naděje, že si přestaneš, plést POJMY s DOJMY…
Házet vše a všechny do 1 rance a globalizovat 😉
Najdi si jiného koníčka, nebo nějakou práci, ať se nenudíš.....
Ty nevíš, čeho je schopen člověk?
„Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů!“ 😄
Upravil/a: da ny
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Filip84
před 52 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přiznávám, že i když je mi znám fakt, že velikost lidské blbost je shora neomezená, tak tvé otázky mi ČASTO posouvají představu hranice, CO všechno za blbosti je možné vymyslet/zplodit. Filip84 ti již napsal, že tvůj „způsob implikace“ (úpo se mi kroutí střeva, JESTLI to vůbec můžu takto nazvat 😁 ) je řekněme „poněkud zcestný“, da ny doplnila návodem, kterak ho ZASADNIM způsobem vylepšit (zde ovšem vyvstává otázka. zda-li je to v tvém případě vůbec možné 😉 ).
Já se tedy omezím na doporučení, abys pro své zdejší…, ehm, řekněme „vstupy“ volil kategorii „HUMOR, ZÁBAVA“. Ne že by mně osobně přišly zábavné, ale lidé jsou různí, stejně jako jejich smysl pro humor. Kdoví? MOŽNÁ se tam tvé výplody ujmou LÉPE. 😁 😛
0 Nominace Nahlásit |
Nyní jde o to zda zamračená holčička ví co stojí na letáku. Pokud ano a právě a proto je zamračená, pak bůh s námi ať už vychází odkudkoliv. Děkuju.
(Ještě by bylo vhodné v podotázce doplnit, jak je „z toho jasné“. Přece skutečný podobný stvořitel může stát klidně v davu, upozaděn, prost veřejného vystoupení, prost pozornosti. Tedy je na Zemi a dovednosti správného vědění může předávat… inu, řekněme, davu ne tak snadno pochopitelně, ono již samotné „předávat“ není nijak výstižnou formulací, správná ani nemusí existovat. Může se to dít, může, s „vírou v zázraky“ je pak všechno možné, i když formulace dotyčného by pravděpodobně rozbila, mohla by rozbít, v prvé řadě víru ve vědu, zde konkrétně humanitní, ještě konkrétněji vědeckou víru v jazyk!)
0
před 52 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Da ny, ne, nejsi. A ani to není na vychechtaného smajla, je to jen přirozené, prostě a jednoduše PŘIROZENÉ, člověku. Víme??? 😮
annas | 5913 | |
Drap | 4729 | |
led | 3062 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2246 | |
zjentek | 1743 | |
elkon | 1514 | |
aliendrone | 1485 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1433 |
Divadlo |
Etiketa |