Já je suším ve směsích běžně. Vydrží aniž by se rozdrobily sice jen mladé, pevné, ještě kulovité plodnice, ale to nevadí. I ty drobné kousky dělají ve směsích výtečnou chuť ! ))
0 Nominace Nahlásit |
Asi by to šlo, ale na sušení jsou lepší masitější houby (hřiby,
kozáky…)
Masáky většinou podusím a zmrazím.
2Kdo udělil odpovědi palec? quentos, elektrikář
před 4597 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
je vhodná k všestrannému užití. Ale jak říká kolega, na sušení jsou lepší adeptky.
Zdroj: Pilát – Ušák: Atlas hub
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4597 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |