jirka F

Je důležitější seznámit se až když vám s toho druhého buší radostí srdce.Nebo i když se mně líbí ale srdce mně nebuší?

AI Mně to řekla tak zmateně že jsem to moc nepochopil.

Zajímavá 0 před 14 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Tonda Káňa

Nežij v pohádkách, ty budeš rád, když si najdeš aspoň někoho, kdo se o tebe ve stáří možná postará. Jestli máš šanci, tak neřeš bušící srdce a využij jí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Drap

To neni důležité. Seznam se kdykoli

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Když se dostaneš do kontaktu s dosud cizí ženou a při konfrontaci se ti více rozbuší srdce, znamená to zpravidla, že se ti líbí. Neumím si představit, že by se ti líbila a tvoje srdce na to nic, to bys byl asi mrtvola, nejspíše.🤷‍♂️

Jiřík, skutečně si v té své větě v poli pro otázku, která určitě není větou tázací, chtěl použít slovo „důležitější“?

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

TEDD¥

Seznamování není atomová věda. Je to přirozené, jen o tom nesmíš tolik přemítat a zkrátka jen mluvit s lidmi. Taky se nemusíš seznamovat jen z důvodu milostného vztahu – ale prostě pro navázání známosti, přátelství, aj. V tom okamžiku ani nemusí jít o žádné plánování, ale jen dát se s někým do rozhovoru, něco okomentovat, podotknout, na něco se zeptat. Vzhledem k situaci, příležitosti a podmínkám. Pro partnerský vztah nemusíš oslovovat cizí lidi ve smyslu, že nezačínáš často s někým randit od 0, ale na schůzku pozveš někoho, s kým se už třeba chvíli trochu znáš a navázal jsi přátelský kontakt. Taky je to lepší, protože během toho poznáš onoho člověka trochu víc a budeš vědět jak na tom si – zda má vůbec smysl se pokoušet s ní mít vztah.

Upravil/a: TEDD¥

0 Nominace Nahlásit

elkon

Seznamovat se můžeš jak chceš, kdy chceš a kde chceš. Seznamují se lidé běžně na různých místech, bez ohledu na pohlaví. Že se seznámíš se ženou, ještě nic neznamená. Záleží na situaci a jak to vnímají obě strany.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Seznamovat se je možné kdykoliv, s kýmkoliv.
Nejdůležitější je, aby byl zájem i na druhé straně. A aby člověk zvládl odmítnutí, neúspěch. Někteří lidé si nemají dělat zbytečné iluze. Každý nemůže být a není vhodným partnerem, pro vztah. Na to se přijde celkem brzy. Důležitou roli hraje také zdraví, fyzické a zejména psychické!!!

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Kazatel

Zkus se tolik nesoustředit na srdce, ale sleduj i jiné organy.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
jirka F

Drap: No, pro dlouhé vztahy to může být výhodné když se mají hodně rádi.

jirka F

Co se týče ženy samozřejmě.

Nový příspěvek