Avatar uživatele
Registrovaný

Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Zmražením popraskají buňky a po rozmražení tak bude zelí změklé a ´pustí´ vodu.
Takže - zmrazit lze, otázkou je další použití - uvařit půjde bez valné změny kvality, na syrový salát bude ale ´mlandravé´...
Každopádně je doporučuju před zmražením nakrájet nebo nakrouhat, po rozmražení by se to dělalo špatně.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Zelí určené k vaření lze nastrouhat a zmrazit,
po uvaření se chuť nijak lišit nebude.

Ale nemrazila bych zelí určené k snědku za syrova.
Místo salátu by z něj bylo "bláto".

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.