Avatar uživatele
Registrovaný

Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Zmražením popraskají buňky a po rozmražení tak bude zelí změklé a ´pustí´ vodu.
Takže - zmrazit lze, otázkou je další použití - uvařit půjde bez valné změny kvality, na syrový salát bude ale ´mlandravé´...
Každopádně je doporučuju před zmražením nakrájet nebo nakrouhat, po rozmražení by se to dělalo špatně.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Zelí určené k vaření lze nastrouhat a zmrazit,
po uvaření se chuť nijak lišit nebude.

Ale nemrazila bych zelí určené k snědku za syrova.
Místo salátu by z něj bylo "bláto".

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1017
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 886
Zlatý marci1 573
Zlatý iceT 522
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 470
Zlatý quentos 436
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 389

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.